Economia

Restaurant El Patrón

“Acabo d’obrir un restaurant”

Fa dues setmanes que Emilio Esquivel ha obert un nou restaurant al centre de Terrassa, El Patrón. Especialitzat en brasa, amb el chuletón del País Basc com a producte estel·lar, ofereix esmorzars i dinars, en les poques franges que pot tenir obert. “Som cinc treballadors i directament he fet els contractes de mitja jornada, per adaptar-nos a les restriccions”, explica.

Esquivel estrena projecte gastronòmic després d’abaixar la persiana del restaurant Mas Mimó, que tenia a Vacarisses. “Ens anava molt bé i teníem una clientela fidel, però estava al mig del camp i molta gent venia el cap de setmana, de manera que amb el confinament i les limitacions posteriors era impossible tenir-lo obert”, explica el propietari d’El Patrón, que hi afegeix que ara hi ha molts locals buits i, per tant, “bones oportunitats” per engegar nous negocis, almenys pel que fa al preu del lloguer i els espais disponibles

Esquivel treballava a l’empresa familiar de maquinària, però fa sis anys, quan n’estava a punt de fer 40, va decidir deixar-la per dedicar-se al que realment li agradava, la cuina. “Segur que em guanyaria millor la vida a l’empresa, però ara m’aixeco al matí amb il·lusió i ganes d’anar a la feina, així que malgrat tots els entrebancs, estic content.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ECONOMIA

Ajuts de 53 milions per modernitzar les xarxes de regadius

Barcelona
economia

Males perspectives per a la collita de cereal de secà

Sarroca de Lleida
GIRONA

La demarcació baixa dels 30.000 aturats el mes de maig

GIRONA
economia

Francisco Oller preveu créixer el 2025 i reincorporar el personal acomiadat

cassà de la selva
economia

L’ocupació marca un nou rècord històric amb més de 3,8 milions d’afiliats

barcelona
societat

Prioritat per al producte local i que pugui competir d’igual a igual, les demandes

barcelona

L’empresa Francisco Oller presenta un ERO per fer fora 39 treballadors

cassà de la selva
ECONOMIA

La pedregada de dissabte arrasa 1.500 hectàrees de vinyes de l’Alt Penedès

Vilafranca del Penedès
economia

Més de 5 milions de turistes fins a l’abril, un 16,3% més que fa un any

Barcelona