La Borsa
Més valors
Economia

Fiporc s’adapta a la Covid i es farà en línia

La vuitena edició de fira gastronòmica de Riudellots de la Selva, Fiporc, tindrà lloc dissabte i es farà en línia per adaptar-se a la situació actual de la Covid-19. Hi participarà el mediàtic cuiner Marc Ribas, que prepararà en directe uns peus de porc i un arròs. La demostració de la cuina es farà des del Foodlad del municipi i es podrà seguir per TV Girona i pel canal Youtube de l’Ajuntament. Per poder seguir els passos de la recepta des de casa s’han donat a conèixer els ingredients entre la població.

La fira també inclou una demostració d’especejament del porc i l’elaboració d’una coca de greixons.

A Riudellots les empreses càrnies creixen, segons explica l’alcaldessa, Montserrat Roure, i sacrifiquen uns 30.000 porcs l’any. Donen feina directa a aproximadament 3.000 persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Quan la lluita al carrer dona fruits
L’APUNT

Quan la lluita al carrer dona fruits

cALONGE I sT. aNTONI

Ponència per lligar turisme i gastronomia

A licitació per 8 milions la redacció i la direcció de l’ampliació de la Fira

Barcelona

Air Nostrum demana 103 milions d’euros dels fons per a empreses estratègiques per fer front a la crisi de la covid

barcelona

Pimec manté el procés judicial contra Canadell per “danys reputacionals” a la patronal

barcelona

Tremosa lamenta que l’Estat encara no tingui “cap compromís en ferm” per una planta de bateries: “Cal afanyar-nos”

barcelona

Calviño demana a Brussel·les “accelerar” l’aprovació dels plans de reformes perquè es faci en menys de dos mesos

Brussel·les

ActitudPro va facturar 2,1 milions l’any passat

barcelona
LUIS ROMERAL
Coordinador de Looming Factory

“Correm el risc de convertir-nos en el balneari de la resta del món”

barcelona