Economia

La insurtech Gocleer aixeca 930.000 euros

La firma ha desenvolupat una plataforma per a la distribució digital d’assegurances de cotxes i micromobilitat

Gocleer, empresa que desenvolupa una plataforma per a la distribució digital d’assegurances de cotxes i micromobilitat, ha rebut una inversió de 930.000 euros en la seva primera ronda de finançament.

En aquesta operació hi han participat Antai Venture Builder i un grup de business angels i family office locals i internacionals, que han aportat un total de 750.000 euros, xifra que es complementa amb un préstec participatiu de l’entitat pública ENISA, per valor de 180.000 euros.

La firma va ser creada el febrer de l’any passat per Antonio Morales, Danae Vara i Ángel Casarrubios, i a partir d’aquesta injecció financera vol desenvolupar l’oferta personalitzada d’assegurances digitals modulars per a la nova mobilitat, impulsar el creixement del negoci i fomentar la captació de talent humà. Com diu el CEO de l’empresa, Antonio Morales, “aquesta nova injecció de capital és el nostre punt de partida per al desenvolupament accelerat de la nostra proposta de valor, amb l’objectiu de promoure la transformació digital del sector d’assegurances de cotxes i de la micromobilitat.” L’empresa es planteja arribar a les 4.000 pòlisses per a finals d’any.

Per començar, Gocleer ha posat en marxa la contractació totalment digital d’assegurances per a cotxes amb un programa cashback a través del qual els conductors que fa servir poc el seu vehicle, poden obtenir fins a un 30% de devolució del valor anual de la seva assegurança.

A l’estiu, aquesta insurtech té previst llançar el seu marketplace per ampliar la seva oferta, no només a cotxes sinó també a mitjans alternatius de micromobilitat com ara patinets, bicicletes o motos elèctriques. Tot plegat amb el propòsit de desenvolupar el concepte Pay how you move, amb una visió integral de la mobilitat de les persones.

Gocleer està en procés d’esdevenir la primera empresa del sector d’assegurances a obtenir la certificació B-Corp, per a empreses que compleixen els requeriments més exigents de comportament social i ambiental, a més a més de transparència pública i responsabilitat empresarial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA
economia

Boeing canvia de direcció

barcelona