Economia

Azora compra l’Arenas Resort Giverola de Tossa

Hi invertirà 40 milions d’euros per reformar-lo i ampliar-lo

El grup hoteler gironí Med Playa serà l’operador del complex de vacances, que preveu reobrir aquest mes de juny

El fons d’inversió Azora ha comprat l’Arenas Resort Giverola de Tossa de Mar i hi preveu invertir 40 milions d’euros per fer-hi una reforma integral i una ampliació de les instal·lacions tant a l’hotel com al càmping. L’objectiu és poder ressituar el complex per aconseguir una qualificació de quatre estrelles i convertir-lo en una destinació de natura i esport. Per gestionar-lo, Azora ha designat el grup gironí Med Playa com a operador del complex i les previsions són reobrir l’hotel aquest mes de juny. L’obertura del càmping, però, es retardarà fins a la temporada vinent.

L’Arenas Resort Giverola, fins ara propietat del grup hoteler suís Arenas Resorts, ocupa més de 35 hectàrees i té 213 apartaments, un glamping (un càmping de luxe), cinc restaurants i bars, instal·lacions esportives, piscines, un spa i un ampli aparcament. Al càmping hi haurà 125 bungalous, 62 tendes de campanya de luxe i 126 places per a autocaravanes. Pel que fa a l’hotel, la rehabilitació es farà en dues fases (la primera de les quals es preveu començar el mes de novembre, quan s’acabi la temporada).

Azora també vol millorar les certificacions ambientals del complex i impulsar l’eficiència energètica de les instal·lacions. A més, el grup vol donar “prioritat als proveïdors locals” i planifica fer “una sèrie de canvis comercials i operatius per millorar l’experiència del client, inclosa la reparació del camí de ronda que creua el complex”.

La sòcia sènior i directora de l’àrea hotelera d’Azora, Mónica Garay, subratlla que aquesta adquisició permetrà “ressituar completament” el complex hoteler. “El nostre objectiu és incrementar els ingressos operatius al resort per oferir rendiments atractius als nostres inversors”, explica.

Després d’un període de turisme limitat per la pandèmia, sempre segons Garay, “la nostra confiança en el sector és manté, i creiem que aquesta inversió es veurà reforçada per les tendències socials”.

El fons es va tancar a l’estiu per 680 milions d’euros

El grup d’inversió Azora ha tancat l’operació a través del seu fons Azora European Hotel and Lodging (Azora EH&L). L’adquisició del complex, és la primera operació des del primer tancament del fons, amb 680 milions d’euros, es va fer l’estiu passat. El Giverola Resort s’afegeix a la cartera d’inversions d’Azora EH&L, que ja inclou deu hotels més del catàleg de llançament, amb prop de 2.670 clau i quatre hostels, amb uns 1.200 llits repartits entre l’Estat espanyol, Portugal, Itàlia i Bèlgica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

El Consell Regulador del Cava admetrà raïm de fora de la DO pels efectes de la sequera

vilafranca del penedès
economia

El Port de Mataró acollirà el primer Saló Internacional Nàutic amb una trentena d’expositors

mataró

Reempresa evita el tancament de 440 empreses gironines durant l’última dècada

girona
economia

Henkell Freixenet creix un 4,1% l’últim any assolint 1.230 milions d’euros de facturació

sant sadurní d’anoia
medi ambient

Part de les vinyes del Penedès, en perill de mort, per la sequera

VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Economia

L’acord perquè Chery fabriqui vehicles a l’antiga Nissan es signarà divendres

barcelona
economia

El Govern autoritza a Circuits de Catalunya a adjudicar la gestió a Fira de Barcelona

BARCELONA
Xina

L’economia xinesa creix un 5,3% en el primer trimestre

barcelona
economia

Tesla acomiadarà 15.000 treballadors, el 10% de la seva plantilla global

barcelona