Economia

Escrivá diu que “probablement aquesta setmana” el nombre de treballadors en ERTO baixarà dels 600.000

El ministre de Seguretat Social explica que el “gruix” està “molt concentrat a sectors amb una recuperació molt forta”

El ministre de Seguretat Social, José Luis Escrivá, ha afirmat que “probablement aquesta setmana” el nombre de treballadors en ERTO a l’Estat espanyol baixarà dels 600.000.

En roda de premsa aquest dimarts a la tarda, Escrivá ha explicat que el “gruix” d’aquestes persones està “molt concentrat en sectors que amb tota seguretat tindran una recuperació molt forta”. El ministre ha dit que la meitat dels 600.000 pertanyen a sectors de restauració o activitats relacionades amb l’allotjament.

Un dels components del pla de recuperació que ha presentat Escrivá inclou la mesura de convertir la flexibilitat interna per a les empreses en una mesura permanent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

TURISME

Els càmpings de Lleida preveuen una bona temporada sense restriccions per sequera

LLEIDA
Economia

Arrenca el Seafood Expo Global amb bones expectatives

L’Hospitalet de Llobregat
economia

Pimec reforça la presència al Vallès amb nova delegació a Terrassa

Terrassa
CALONGE I SANT ANTONI

El grup francès Capfun compra el càmping Treumal

CALONGE I SANT ANTONI

Freixenet presenta un ERTO per a 615 treballadors per la sequera

Sant sadurní d’anoia

Barcelona dedicarà 4 milions a impulsar la recerca i l’ocupació juvenil

Barcelona
economia

Els accidents laborals mortals han crescut un 50% la última dècada

barcelona
economia

Els operadors es troben per buscar experiències úniques a la Costa Brava

PERALADA
economia

Tots els productes del mar, a partir de demà al Seafood

Barcelona