Economia

Comerç

Oficina 0129 de Calonge

Veïns i comerciants de Calonge celebren davant de l’oficina de CaixaBank que aquesta finalment no tanqui

L’entitat bancària reitera que l’obrirà dos dies i només amb cita prèvia

L’exterior de l’oficina 0129 de CaixaBank al nucli de Calonge va ser l’escenari ahir d’un sentit acte d’agraïment promogut per comerciants i veïns del poble. El motiu: la decisió de l’entitat bancària de mantenir-se al nucli, no tancar l’oficina, com havia anunciat feia una setmana, i continuar com fins ara, amb els serveis habituals. Bé, això era el que van celebrar veïns i comerciants davant de les portes de l’entitat, a les 10 del matí, coincidint amb el mercat. Lluís Armela, que aquests dies ha fet de portaveu de comerciants i veïns, va agrair als presents la pressió que s’ha fet per revertir la decisió.

Una altra cosa és el que van continuar reiterant ahir fonts oficials de CaixaBank, que anava en direcció totalment oposada al que es va celebrar. Segons CaixaBank: l’entitat manté el compromís de mantenir-se al mateix local, només obrir-lo dos dies a la setmana prèvia sol·licitud de cita prèvia i, també, renovar el caixer automàtic per un altre d’última generació. Més enllà d’això, tot igual. Cap canvi. No queda clar, doncs, on quedaria la celebració en tot aquest serial, i encara més quan l’entitat fa dos anys que valora el tancament. En tot cas, a l’estanc, a pocs metres de l’oficina 0129, tot eren felicitacions per a la Teresa Colom, l’estanquera i part activa del moviment per revertir la situació: “Dilluns vam tenir una trucada de CaixaBank per dir que no tancaven”, reiterava. Una veïna explicava al carrer, davant de l’oficina: “Els nois de l’oficina van fer vaga l’altre dia per ajudar-nos.” La senyora ja tenia raó amb la vaga, però aquesta la van fer per l’ERO que afecta el conjunt de l’entitat. Dues hores més tard, les mateixes fonts oficials de CaixaBank continuaven mantenint la mateixa posició: l’oficina 0129 del nucli de Calonge passaria a ser un espai que s’obrirà amb cita prèvia i remarcaven que CaixaBank no marxa definitivament del municipi perquè obrirà una reformada i ampliada oficina a Sant Antoni per oferir un millor servei.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA
economia

Boeing canvia de direcció

barcelona