Economia

Agricultura

La ruta del vi de l’Empordà, a Girona

Una experiència sensorial de vint minuts amb històries, anècdotes i secrets de personatges reals transporta el visitant al món del vi

Viure una experiència sensorial i diferent, descobrir el món del vi i gaudir de l’essència de l’enoturisme a l’Empordà i a la Costa Brava a la ciutat de Girona, avui és possible amb el Vívid Insòlit, una iniciativa impulsada pel club de la Ruta del Vi DO Empordà del Patronat de Turisme Costa Brava de la Diputació de Girona.

Es tracta d’un mapatge interactiu que té lloc en un espai format per quatre grans projectors en forma de cub que transporta virtualment el visitant fins a terres empordaneses. S’ha instal·lat al Teatre Municipal de Girona.

El fil conductor del mapping, de vint-i-cinc minuts, són les històries, les anècdotes, els secrets i les sensacions que expliquen diferents personatges reals de cellers, viticultors i sommeliers de l’Empordà. Es poden sentir frases com ara: Ll’Empordà és aire i vent; el que ens dona la força d’aixecar-nos cada dia, passi el que passi per treballar les vinyes” o “No sé si jo faig vi o el vi em fa a mi” o “Cal que tots prenguem consciència perquè les pròximes generacions puguin gaudir del paisatge dia rere dia”, tot això, arrodonit amb imatges úniques i espectaculars de vinyes, mar i muntanyes i acompanyat del tast de dos vins de l’Empordà, crea una experiència única i molt sol·licitada. La prova és que, de les quaranta sessions que hi ha programades fins divendres, ja se n’han venut trenta.

Tocs de Vi de l’Empordà a Girona inclou també deu tasts de vins empordanesos en espais singulars de la ciutat i dos tasts itinerants pel Barri Vell de Girona. Les entrades, però, ja estan exhaurides.

Se celebraran fins dissabte i l’objectiu de la proposta, a càrrec de Glops d’Història, és descobrir la Girona amagada a través de la DO Empordà amb una arqueòloga amant del vi. Entre aquests espais hi ha els Jardins dels Alemanys, la terrassa del Museu d’Història de Girona, el Jardí de l’Àngel, el pati del Museu d’Art de Girona o el passeig Arqueològic, entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

Les exportacions gironines creixen un 10% durant el gener

GIRONA

Salsa Jeans i la Casa de las carcasas obren al Gran Jonquera

la jonquera

MUNICH i Rituals se sumen a l’oferta comercial de l’Espai Gironès

salt
economia

Comença el saló Alimentaria&Hostelco més ambiciós i amb més presència internacional

L’hospitalet de llobregat
PALAFRUGELL

Oohx!gen, l’associació de comerciants de Palafrugell, renova junta

PALAFRUGELL

El B-Travel compleix les expectatives i supera els 26.000 assistents

barcelona
Tribuna

Només el set per cent?

Professor d’innovació a EADA Business School

La Xina: el soci, i competidor, inevitable

barcelona

Suara vol captar capital per finançar la innovació

Barcelona