Economia

A la Garrotxa els calen restauradors

Els ERTO buiden els restaurants de personal, que ha buscat feina a la indústria

DinàmiG farà de mediador

El sector de l’hostaleria de la Garrotxa necessita incorporar personal de manera urgent i ha fet un crida pública als interessats a treballar en aquest sector a través de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa amb el suport de l’àrea d’ocupació de l’Agència d’Innovació i desenvolupament de la Garrotxa. I és que han perdut molt de personal arran dels efectes de la crisi de la Covid-19 amb la reconversió i la inserció de treballadors i treballadores afectats per ERTO en altres àmbits laborals, sobretot a les indústries alimentàries de la comarca.

L’associació remarca que, tot i que es valorarà molt positivament disposar d’experiència prèvia, no és un requisit imprescindible i es tindrà en compte principalment l’interès, la motivació i la disposició per aprendre l’ofici i també tenir disponibilitat per treballar els caps de setmana. L’entitat creu que pot ser una bona oportunitat tant per a estudiants, que ho puguin veure com una feina d’estiu, com també per a aquelles persones que tinguin intenció d’estabilitzar-se en un sector clau a la comarca que ofereix possibilitats de projecció i consolidació professional.

Els tècnics de l’àrea d’ocupació de DinàmiG seran els encarregats de fer arribar els currículums a les empreses d’hostaleria que hagin publicat les ofertes de feina corresponents al web de DinàmiG. Paral·lelament, per arribar al màxim de possibles candidats i candidates, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa promourà entre els seus establiments associats que es faci ús d’aquest web per fer difusió de les seves vacants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

TURISME

Els càmpings de Lleida preveuen una bona temporada sense restriccions per sequera

LLEIDA
Economia

Arrenca el Seafood Expo Global amb bones expectatives

L’Hospitalet de Llobregat
economia

Pimec reforça la presència al Vallès amb nova delegació a Terrassa

Terrassa
CALONGE I SANT ANTONI

El grup francès Capfun compra el càmping Treumal

CALONGE I SANT ANTONI

Freixenet presenta un ERTO per a 615 treballadors per la sequera

Sant sadurní d’anoia

Barcelona dedicarà 4 milions a impulsar la recerca i l’ocupació juvenil

Barcelona
economia

Els accidents laborals mortals han crescut un 50% la última dècada

barcelona
economia

Els operadors es troben per buscar experiències úniques a la Costa Brava

PERALADA
economia

Tots els productes del mar, a partir de demà al Seafood

Barcelona