El Fòrum Gastronòmic Girona es trasllada a la primavera vinent
La direcció vol arribar a la celebració amb una situació sanitària millor que permeti gaudir-lo en la seva plenitud
Es farà del 13 al 15 de març del 2022
El Fòrum Gastronòmic Girona que s’havia de celebrar a finals de novembre es trasllada a la primavera del 2022. Els organitzadors d’aquest prestigiós esdeveniment han decidit canviar-lo de dates per poder arribar a la “celebració amb una millor situació sanitària que permeti gaudir-lo en la seva plenitud”. Així doncs, el Fòrum Gastronòmic Girona se celebrarà del 13 al 15 de març de l’any vinent, coincidint amb el quinzè aniversari de l’arribada a la ciutat d’aquest esdeveniment del sector culinari que té el reconeixement del sector gastronòmic internacional. “Volem que les persones que vinguin al Fòrum –expositors, ponents i visitants– puguin gaudir amb plenitud i sense restriccions de tot l’esdeveniment”, va explicar ahir el director del Fòrum Gastronòmic Girona, Albert Labastida, que va assegurar que estan preparant experiències que han considerat que “no es podien dur a terme en la situació sanitària actual”. La decisió de canviar-lo de data s’ha pres aquesta setmana, en veure “que molt probablement al novembre no s’hi arribarà amb les condicions esperades”.
Mentrestant el Fòrum continuarà creixent per arribar les noves dates amb un format òptim, centrat en els dos pilars del renovat format de l’esdeveniment: la formació i la innovació tecnològica.
El Fòrum Gastronòmic Girona és una de les trobades més importants del circuit gastronòmic del país. A hores d’ara ja hi ha confirmada la presència d’alguns dels millors restaurants del món, encapçalats per reconeguts xefs que mostraran al llarg del congrés les seves innovadores creacions i exposaran les tendències actuals de la cuina professional. Ho faran en el marc de les noves Àgores que ompliran els tres dies de la mostra, que inclourà sessions formatives centrades en món del vi, les tècniques culinàries, dolços, servei de sala i la gestió empresarial basada en l’hostaleria.