Economia

Yassine Bouallala

director del torremirona golf & spa resort

“Tenim consolidades prou reserves per no haver de patir”

Yassine Bouallala reconeix que no tots els hotels estan en la mateixa situació que el que ell dirigeix: el Torremirona Golf & Spa Resort de Navata. Estan treballant, segons explica, per sota els nivells d’abans de la pandèmia “perquè hi ha segments que no hi són –casaments i esdeveniments de reunions, congressos o fires–”, però ara per ara no ho tenen malament. Reconeix que això és així perquè no són un producte urbà, disposen de molt d’espai exterior on els clients poden passejar lliurement i no tenen gaires habitacions i, per tant, no “ens n’estem ressentint”, assenyala. “En teoria tenim consolidades prou reserves per no haver de patir”, assegura.

Els principals clients del Torremirona són els turistes catalans i de la resta de l’Estat espanyol, però també els francesos, i “en el nostre cas tant aquest mes de juliol com l’agost també treballem en el segment esportiu”. “És la nostra casuística perquè la nostra diversitat o diversificació de producte ens ha portat aquest any a apostar pel segment esportiu també a l’agost, perquè pensàvem que tenia un potencial major i perquè crèiem que era menys volàtil que altres segments turístics.” Malgrat això, el turisme d’oci també els està funcionant bé.

El director del Torremirona reconeix que des que es va fer pública la cinquena onada no han tingut cancel·lacions com molts altres establiments de la destinació, però “els darrers dies no es produeixen reserves”.“Veurem les properes setmanes què passa, sobretot perquè ara estem a les portes del mes d’agost, que és la gran preocupació del sector, perquè és la temporada més alta de l’any”, assegura Bouallala, que diu que òbviament la incertesa que provoca que es vagin implementant noves mesures genera confusió.

Segons el parer de l’hoteler, el relaxament de les mesures que s’havien imposat per la pandèmia s’ha fet massa ràpid. “Jo hauria mantingut el tancament dels establiment turístics fins després de Setmana Santa, i sobretot el fet psicològic de no treure mascaretes al carrer, perquè crec que aquests són elements que porten a un excés de confiança.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Economia

Arrenca el Seafood Expo Global amb bones expectatives

L’Hospitalet de Llobregat
economia

Pimec reforça la presència al Vallès amb nova delegació a Terrassa

Terrassa
CALONGE I SANT ANTONI

El grup francès Capfun compra el càmping Treumal

CALONGE I SANT ANTONI

Freixenet presenta un ERTO per a 615 treballadors per la sequera

Sant sadurní d’anoia

Barcelona dedicarà 4 milions a impulsar la recerca i l’ocupació juvenil

Barcelona
economia

Els accidents laborals mortals han crescut un 50% la última dècada

barcelona
economia

Els operadors es troben per buscar experiències úniques a la Costa Brava

PERALADA
economia

Tots els productes del mar, a partir de demà al Seafood

Barcelona
economia

Catalunya crea un simulador quàntic únic al món

barcelona