Economia

SOSTENIBILITAT

Nova iniciativa entre el BBVA i El Celler de Can Roca

El BBVA i El Celler de Can Roca posen en marxa Sembrando el futuro, una iniciativa en format documental que s’estrenarà al novembre amb l’objectiu de conscienciar sobre la relació entre l’alimentació, el benestar mediambiental i l’extinció dels recursos naturals. L’objectiu és conscienciar els consumidors perquè adoptin hàbits d’alimentació responsables a través d’una gastronomia de proximitat, de qualitat i local. Es vol reivindicar així l’aposta per una gastronomia conscient i responsable. També aprofundirà en els efectes que la pèrdua de biodiversitat té sobre la memòria gastronòmica i cultural a nivell global.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Un Consell de Conselleres per canviar “la cultura empresarial patriarcal”

Barcelona
societat

El govern preveu oferir la finestra única als pagesos aquest mes de maig

barcelona
economia

Foment i el sector immobiliari rebutgen la regulació del lloguer de temporada

barcelona
GIRONA

La taxa d’atur s’enfila al 12,47% a la demarcació el primer trimestre d’any

GIRONA
economia

L’atur continua pujant el primer trimestre amb 12.800 desocupats més

barcelona
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona