Economia

Expoelectric compleix deu anys amb 50 expositors

La fira es consolida com l’esdeveniment més important dels vehicles elèctrics i les energies renovables del sud d’Europa

L’Expoelectric, l’esdeveniment més important de vehicles elèctrics i les energies renovables del sud d’Europa, torna a Barcelona els dies 20 i 21 de novembre per celebrar la seva 10a edició i, de nou, ho fa amb el màxim suport per part de la indústria del motor i de l’energia.

L’Expoelectric, impulsat per la Generalitat de Catalunya, a través de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Enginyers BCN, comptarà enguany amb la participació de 50 expositors a l’espai firal de l’Arc de Triomf. Participen marques automobilístiques de renom com Mercedes-Benz, Renault, Hyundai, Nissan, KIA, Audi, Lexus, Toyota, MG, Volkswagen, Dacia i Energica entre les principals, així com empreses que ofereixen solucions per al vehicle elèctric i companyies que utilitzen vehicles elèctrics a la seva flota. Mobilize és la companyia que farà de gestor de càrrega per l’edició d’enguany.

Una de les novetats d’aquesta edició és l’esdeveniment Viu una experiència sostenible, organitzat per Volt-Tour, l’associació promotora del vehicle elèctric. Els visitants podran comprovar de primera mà els avantatges de la mobilitat elèctrica amb activitats vivencials que aniran des d’experimentar l’acceleració d’un patinet elèctric, fins a bufar aire per a comparar la concentració de CO2 en els nostres pulmons amb un motor de combustió, entre altres pràctiques.

Un any més, els visitants tindran l’oportunitat de conèixer i provar a l’Expotest els últims models de vehicles elèctrics i híbrids endollables com els Mercedes EQA, EQC i EQV, els Renault Captur E-Tech, Megane E-Tech, Zoe i Twingo, els Hyundai Kona 150kW EV Style Sky, IONIQ 5 73KWH 160KW Star RWD, Tucson 1.6 TGDI PHEV 195kW Style Auto 4X4 i IONIQ 1.6 GDI PHEV Style DCT, els KIA EV6 i Xceed Phev, els Audi Q3 TFSIe i Q4 e-tron, el Lexus UX300E, el Toyota RAV Pluging, els MG ZS EV i EHS, els Volkswagen ID3 i ID4, el Dacia Spring, i les motos Energica Esse Esse 9+ RS, Eva Ribelle i Ego, les Horwin CR6 i EK3 i les Arena Liberare i Rena S.

L’Expoelectric segueix sent pioner en desenvolupar iniciatives úniques a nivell europeu que fomenten l’eficiència i l’estalvi energètic. Entre elles, destaca l’e-Casa, un habitatge interactiu i altament eficient que funciona 100% amb energia renovable provinent del sol i del vehicle elèctric. També son de rellevància els e-Col·loquis, un espai de debat on tots els visitants de l’esdeveniment podran resoldre els seus dubtes sobre el vehicle elèctric i les energies renovables, com per exemple les bateries, o temes relacionats amb les subvencions de les administracions, etcètera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Llum verda per instal·lar 50 hectàrees de panells solars a Constantí

tarragona
Economia

L’acord perquè Chery fabriqui vehicles a l’antiga Nissan es signarà divendres

barcelona
economia

El Govern autoritza a Circuits de Catalunya a adjudicar la gestió a Fira de Barcelona

BARCELONA
Xina

L’economia xinesa creix un 5,3% en el primer trimestre

barcelona
economia

Tesla acomiadarà 15.000 treballadors, el 10% de la seva plantilla global

barcelona

Stuart anuncia un ERO però diu que mantindrà un “pol tecnològic” a Barcelona

Barcelona
turisme

Les estacions d’esquí de Lleida tanquen una bona temporada

lleida
economia

La Generalitat assegura que s’han resolt més de la meitat dels fons europeus

barcelona
CASSÀ DE LA SELVA

L’Ajuntament reconeixerà el teixit empresarial del municipi

CASSÀ DE LA SELVA