La Borsa
Més valors
Economia

Comencen les jornades de l’arròs, a Girona

El col·lectiu gastronòmic Girona Bons Fogons va presentar ahir les 14es Jornades de l’Arròs, que tindran lloc d’avui al 15 de desembre. Toni Vallory, president de Girona Bons Fogons, va explicar que la finalitat de les jornades és “defensar el producte de proximitat, els productors de l’arròs de Pals i la cuina gironina”. Bons Fogons vol donar a conèixer el receptari gironí de sempre basat en els productes autòctons i també en aquells que arriben diàriament als mercats de la ciutat. Cada restaurant farà un arròs personal i singular segons la seva tipologia de cuina. Els restaurants que hi participen són: Duc de l’Obac, Massana, Occi, Egg Gastronomia, La Riera de Sant Martí Vell, El Celler de Can Roca, Àpats, Umai i Pere Malagelada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Hisenda “corregirà” la norma que obliga a declarar béns a l’estranger

MADRID

El CGPJ aprova l’informe crític amb la llei d’habitatge

madrid

González-Bueno creu que l’economia ha reaccionat “millor de l’esperat” a la covid-19

BARCELONA

La justícia europea veu il·legal que Espanya obligui a declarar béns a l’estranger

brussel·les

Catalunya tanca el 2021 amb un descens rècord de desocupació

MADRID

Banc Sabadell dispara el seu benefici fins als 530 milions amb la millora de la filial britànica TSB

barcelona
L’edificació creix un 34% a les comarques gironines

L’edificació creix un 34% a les comarques gironines

GIRONA
política

Díaz anuncia reunió amb els agents socials pel salari mínim

La inversió en ‘start-ups’ de salut bat rècord

barcelona