Economia

Sunhero capta 3,5 milions d’euros

La companyia alemanya radicada a Barcelona es dedica a la instal·lació de sistemes d’autoconsum fotovoltaic per a l’àmbit residencial

Sunhero, companyia que es dedica a la instal·lació de sistemes fotovoltaics d’autoconsum a l’àmbit residencial, ha captat 3,5 milions d’euros, en una ronda de finançament encapçalada per Speedinvest, firma de venture capital amb presència a tot Europa i que ha comptat amb la participació d’All Iron Ventures, que inverteix en startups estatals i internacionals.

La companyia, de matriu alemanya, amb aquesta injecció de capital busca reforçar el seu creixement a l’Estat espanyol, mercat en què es materialitza el 90% del seu negoci. Enguany, la companyia, que dona feina a 30 professionals, majoritàriament radicats a Barcelona, ampliarà el seu equip. Sunhero també impulsarà millores en el seu producte i en la seva solució tecnològica per a garantir l’accés àgil i assequible dels ciutadans a sistemes solars en teulades residencials. La companyia preveu a més iniciar el 2022 la seva activitat en altres mercats europeus.

Segons Christopher Cederskog, cofundador i CEO de Sunhero, “ les respostes al canvi climàtic es troben en la tecnologia i la innovació. Però per obtenir un impacte, aquestes solucions han d’estar a l’alçada de les demandes dels clients. La transició a una electricitat independent, ecològica i barata no és una excepció i depèn en gran mesura de que aquestes solucions siguin més accessibles i assequibles”. Per la seva banda, Hugo Fernández-Mardomingo, soci i co-director d’All Iron Ventures explica que “la missió de Sunhero de facilitar sistemes fotovoltaics residencials de forma assequible i còmoda. Avalada per l’àmplia experiència dels fundadors i un mercat en ràpid creixement, Sunhero està assentant les bases per a que totes les persones puguin accedir a l’energia solar.”

Impulsada pels emprenedors Christopher Cederskog (ex Airbnb) i Stefan Braun (ex audibene), Sunhero va arrencar les seves operacions fa menys d’un any i ja compta amb més de 100 sistemes venuts. El seu objectiu és arribar a més de 1.000 llars en el 2022 per a continuar proporcionant energia neta i renovable a les llars espanyoles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona
economia

La reducció de la jornada i la plena ocupació centren les reivindicacions sindicals de l’1 de Maig

barcelona
economia

El govern regula el lloguer de temporada per evitar “la picaresca” que frena la baixada de preus

barcelona
GIRONA

L'ATA Xifra en 1.900 milions les indemnitzacions per la nova llei dels HUT

GIRONA
ECONOMIA

Campanya publicitària per atraure turistes internacionals i de proximitat

GIRONA