Tornen les Jornades de la Tòfona de Girona
El col·lectiu de cuina Girona Bons Fogons celebra fins dimarts vinent les setzenes Jornades de la Tòfona a Girona oferint “un gran ventall de plats elaborats amb aquest preuat tresor culinari de la cuina tradicional”. I per donar a conèixer el producte, alguns dels cuiners del col·lectiu dimecres van muntar una carpa a la plaça del Lleó de Girona on van oferir un tast de pa amb oli i tòfona als clients del mercat que s’hi acostaven. Els restaurants que formen part de Girona Bons Fogons i que s’afegeixen a les jornades són: La Banyeta-Apats; El Celler de Can Roca; EGG Gastronomia; Duc de l’Obac; Divinum; La Riera; Novara; Massana; Occi i Umai. D’altra banda, en l’última assemblea del col·lectiu es va acordar nomenar Jimena Apellaniz, presidenta del col·lectiu substituint Jaume Vila. Girona Bons Fogons es va crear el 2007 i està format per cuiners que tenen com a objectiu “recuperar, mantenir, actualitzar i promoure els coneixements, costums i productes de la cultura gastronòmica gironina”.