Economia

Signaturit va créixer un 29% l’any passat

La companyia líder en prestació de serveis de confiança i gestió de transaccions digitals va arribar a un volum de negoci de 18,5 milions d’euros el 2021

Signaturit, companyia que es dedica a la prestació de serveis de confiança i la gestió de transaccions digitals, va assolir el 2021 un creixement del 29%, amb un volum de negoci de 18,5 milions d’euros, a més a més de multiplicar per 2,5 el seu EBITDA.

Aquests resultats s’expliquen per haver integrat, ara fa un any, la companyia Ivnosys, cosa que li ha permès esdevenir el líder europeu en la prestació de serveis de confiança -com la signatura o la certificació electròniques-, i en la gestió de transaccions digitals, en què els seus productes faciliten la relació digital de les empreses amb uns 9.000 organismes públics.

El 2021, Signaturit va fer possible la realització de 141 milions de signatures electròniques de forma ràpida, segura i d’acord amb les normatives europees (eIDAS) i dels EUA (E-Sign i UETA). El 76% d’aquestes sol·licituds es van signar el mateix dia del seu enviament, tot contrastant amb la complexitat i un temps de devolució més gran de la sol·licitud de signatures manuscrites, en el context post-pandèmia.

Les xifres no inclouen encara l’aportació al 2021 de la companyia francesa Universign, que Signaturit va adquirir el novembre de l’any passat, i que determinarà que els resultats d’aquests 2022 siguin encara millors. Com diu Sergio Ruiz, CEO de Signaturit, “la unió de Signaturit, Ivnosys i Universign el 2021 ha donat peu a un indiscutible líder europeu en un sector tan dinàmic i demandat com els dels serveis de confiança i les transaccions digitals.” Afegeix que “aquest creixement inorgànic intens per la via de les adquisicions, que ens ha permès diversificar les nostres línies de negoci i la nostra oferta de solucions, no és a més a més una recta final per a nosaltres, sinó una meta prèvia, perquè en aquests primers mesos del 2022 ens hem convertit en agents digitalitzadors del programa Kit Digital promogut pel ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA
economia

Boeing canvia de direcció

barcelona