Economia

La Setmana Santa impulsa l’aeroport de Girona

100.276 passatgers a l’abril però un 42% menys que abans de la pandèmia

L’inici de la temporada d’estiu, focalitzada en les vacances de Setmana Santa, ha impulsat l’aeroport Girona-Costa Brava. Durant l’abril, la terminal de Vilobí d’Onyar (Selva) ha rebut 100.276 passatgers. És una xifra que gairebé multiplica per quatre la del març, quan el mes es va tancar amb 27.217 viatgers, però que encara queda lluny dels registres prepandèmia. Perquè en comparació amb l’abril del 2019, l’aeroport gironí ha rebut un 42% menys de passatgers. Per contra, però, sí que han crescut les operacions. Aquest abril s’han fet 1.778 aterratges i enlairaments, un 23% més en relació amb el 2019. Per rutes, aquelles que han tingut més demanda són les que enllacen amb Brussel·les-Charleroi, Londres-Stansted i Weeze.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

TURISME

Els càmpings de Lleida preveuen una bona temporada sense restriccions per sequera

LLEIDA
Economia

Arrenca el Seafood Expo Global amb bones expectatives

L’Hospitalet de Llobregat
economia

Pimec reforça la presència al Vallès amb nova delegació a Terrassa

Terrassa
CALONGE I SANT ANTONI

El grup francès Capfun compra el càmping Treumal

CALONGE I SANT ANTONI

Freixenet presenta un ERTO per a 615 treballadors per la sequera

Sant sadurní d’anoia

Barcelona dedicarà 4 milions a impulsar la recerca i l’ocupació juvenil

Barcelona
economia

Els accidents laborals mortals han crescut un 50% la última dècada

barcelona
economia

Els operadors es troben per buscar experiències úniques a la Costa Brava

PERALADA
economia

Tots els productes del mar, a partir de demà al Seafood

Barcelona