Economia

Hamelin Brands inverteix quatre milions d’euros a Flaçà

L’empresa del sector paperer incrementarà un 25% la producció de material escolar i d’oficina amb la relocalització de part del procés de fabricació d’una planta del grup del nord de França

L’empresa del sector paperer Hamelin Brands (Oxford), amb seu a Flaçà, invertirà quatre milions d’euros i incrementarà un 25% la seva producció de material escolar i d’oficina amb la relocalització de dues línies de producció que fins ara es feia en una fàbrica del grup del nord de França. L’empresa, que ahir va rebre la visita del conseller d’empresa i Treball, Roger Torrent, és una de les companyies que s’ha beneficiat dels ajuts a la reindustrialització que atorga el departament que presideix Torrent. Hamelin Brands ha rebut un ajut de 590.000 euros.

El director general de l’empresa gironina, Josep Buixeda, va explicar ahir que, per poder instal·lar les noves línies de producció, l’empresa ampliarà la superfície de la planta de producció en 1.500 m² entre la zona de fabricació i la logística. Ara l’empresa té una plantilla de 120 persones i amb l’increment de producció generarà 30 llocs de treball més. Segons Buixeda, el motiu de la relocalització de les dues línies de producció és perquè la planta de Flaçà “ha fet una molt bona feina pel que fa a l’automatització, ja què totes les línies tenen un sistema de robotització de l’encaixat de la paletització que ens fa ser més eficients” i això ha provocat “que la fàbrica de Flaçà hagi quedat molt ben situada per a la fabricació de quaderns d’espiral”.

Oxford fabrica 21 milions de quaderns anuals i té com a objectiu arribar als “30 milions d’aquí a un parell d’anys”. Preveu tancar l’any amb una facturació de més de 45 milions d’euros, un creixement d’un 15% respecte a la de l’any passat i superar els 50 milions a partir del 2024. Els seus principals mercats són l’Estat espanyol, Portugal, França, Alemanya, els Països Baixos, Anglaterra i Austràlia. “En els més propers concentrem un 80% del volum”, va dir Buixeda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

Les exportacions gironines creixen un 10% durant el gener

GIRONA

Salsa Jeans i la Casa de las carcasas obren al Gran Jonquera

la jonquera

MUNICH i Rituals se sumen a l’oferta comercial de l’Espai Gironès

salt
economia

Comença el saló Alimentaria&Hostelco més ambiciós i amb més presència internacional

L’hospitalet de llobregat
PALAFRUGELL

Oohx!gen, l’associació de comerciants de Palafrugell, renova junta

PALAFRUGELL

El B-Travel compleix les expectatives i supera els 26.000 assistents

barcelona
Tribuna

Només el set per cent?

Professor d’innovació a EADA Business School

La Xina: el soci, i competidor, inevitable

barcelona

Suara vol captar capital per finançar la innovació

Barcelona