Economia

El Grup Andilana obre un nou restaurant a Girona

El grup Andilana ha obert un nou espai gastronòmic a la ciutat de Girona, La Miranda, que ocupa un edifici històric del carrer Ciutadans. El disseny de l’espai ha anat a càrrec de La Bòbila, que “ha respectat l’estructura original de l’edifici, que li dona un “look chic, càlid i agradable i ple de detalls”. El restaurant presenta una carta amb productes de proximitat i “preus assequibles”.

El Grup Andilana va néixer a Palamós per iniciativa d’Herminia Camós i el seu fill, que van obrir l’hostal Vostra Llar. Va ser la primera pedra per al grup que va consolidar la seva creació oficial el 1992 amb l’obertura del primer restaurant a Barcelona, la Fonda.

A la demarcació disposen dels hotels Trias i La Malcontenta, a Palamós, i també dels restaurants Blanc, a Girona; Casa Brinda, a Platja d’Aro; La Corniche, El Pla i Truman, a Palamós, i Mundet, a Sant Antoni de Calonge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Xina

L’economia xinesa creix un 5,3% en el primer trimestre

barcelona
economia

Tesla acomiadarà 15.000 treballadors, el 10% de la seva plantilla global

barcelona

Stuart anuncia un ERO però diu que mantindrà un “pol tecnològic” a Barcelona

Barcelona
turisme

Les estacions d’esquí de Lleida tanquen una bona temporada

lleida
economia

La Generalitat assegura que s’han resolt més de la meitat dels fons europeus

barcelona
CASSÀ DE LA SELVA

L’Ajuntament reconeixerà el teixit empresarial del municipi

CASSÀ DE LA SELVA
economia

El barril de Brent baixa dels 90 dòlars tot i la tensió a l’Orient Mitjà

barcelona
GIRONA

Gelati Dino preveu obrir sis punts de venda més a curt i mitjà termini

GIRONA

La Paradoxa d’Easterlin

professor d'economia i empresa, Universitat de Girona, emprenedor i expert en gestió de crisi i desenvolupament de negoci