Economia

Estats Units

Volkswagen deixa d’anunciar-se a Twitter després la compra de Musk

General Motors també ha suspès la publicitat a la xarxa social

Musk comunica aquest divendres els acomiadaments a la xarxa social, segons els mitjans dels EUA

El grup Volkswagen deixarà d’anunciar-se a Twitter després de la compra de la xarxa social pel conseller delegat de Tesla, Elon Musk.

La matriu de l’empresa automobilística ha recomanat a les seves marques, entre les quals hi ha Volkswagen, Audi, Porsche, Seat, Cupra i Skoda, que interrompi les seves activitats pagades a la plataforma fins a nou avís.

Volkswagen ha explicat aquest divendres que el motiu de la seva decisió és la intenció de la plataforma d’estudiar les pautes d’aquests continguts. L’empresa apunta que observarà la situació i donarà els següents passos segons què passi.

General Motors (GM) va anunciar aquest dijous que mantindrà la suspensió de la seva publicitat a Twitter fins que s’aclareixi “la direcció” que prendrà la plataforma social després de la seva adquisició per Musk.

El fundador de Tesla i SpaceX ha començat a comunicar aquest divendres els acomiadaments massius que ha adoptat en la seva revisió de l’empresa tecnològica, que va adquirir el passat 27 d’octubre per 44.000 milions de dòlars.

Els empleats de Twitter, amb seu a San Francisco, van rebre ahir dijous un correu electrònic avançant que abans de les cinc de la tarda d’avui (hora catalana) rebran una notificació informant-los si continuen o no a la companyia, segons els mitjans nord-americans. “En un esforç per mantenir la companyia en un camí pròsper, travessarem pel difícil procés de reduir la nostra força laboral”, diu el missatge que ha rebut el personal.

La comunicació informa els empleats que, per motius de seguretat, les oficines romandran “temporalment tancades” i el personal no tindrà accés a les instal·lacions.

El diari britànic Financial Times va informar dijous que Musk preveu retallar uns 3.700 llocs de treball a Twitter, que actualment té una plantilla de 7.500 persones.

Segons aquest mitjà, l’empresari també pretén exigir el treball presencial a l’oficina a partir d’aquest dilluns. Musk revertiria així la política laboral actual de Twitter, que permet treballar des de qualsevol lloc.

A finals de la setmana passada, el magnat d’origen sud-africà va revisar l’equip d’administració del gegant d’Internet i va acomiadar executius, entre ells el cap de Twitter, Parag Agrawal. En paral·lel, va incorporar un petit grup d’assessors de confiança, inclòs el seu advocat personal Alex Spiro.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA
economia

Boeing canvia de direcció

barcelona