Economia

L’Associació d’Hostaleria de Girona estrena junta

L’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona ha elegit Xavier Garcia –del restaurant Mimolet, La Tabarra i Castell de Sant Gregori– com a nou president en substitució de Josep Carreras. En la mateixa candidatura que es va presentar a les eleccions a la junta directiva el 8 de novembre també van sortir elegits com a vicepresidents Esther Soler –hotel Ciutat de Girona–, Xavier Manresa –restaurants Sinfos,Porcus,FockViu i Graner Roent–, Jaume Donjó –PGA Catalunya Resort Catalunya–, Xavier Presas –Lapsus i Cu-cut– i Amadeu Monsó –Lola’s Cafè– . Com a tresorer i secretari, Xavier Gotzens –hotel Costabella– i de vocals de diversos sectors Bartomeu Agustí –Ultonia–, Eva Inglès – Carlemany– i Benjee Lozano –One Sushi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Washington dona ultimàtum de nou mesos per vendre TikTok

Barcelona
economia

La reducció de la jornada i la plena ocupació centren les reivindicacions sindicals de l’1 de Maig

barcelona
economia

El govern regula el lloguer de temporada per evitar “la picaresca” que frena la baixada de preus

barcelona
GIRONA

L'ATA Xifra en 1.900 milions les indemnitzacions per la nova llei dels HUT

GIRONA
ECONOMIA

Campanya publicitària per atraure turistes internacionals i de proximitat

GIRONA
economia

El Govern va fer retirar 1.339 anuncis d’allotjaments turístics il·legals durant el 2023

barcelona
TURISME

Els càmpings de Lleida preveuen una bona temporada sense restriccions per sequera

LLEIDA
Economia

Arrenca el Seafood Expo Global amb bones expectatives

L’Hospitalet de Llobregat