Economia

Castells deu que treballarà "fins l'últim segon" per un "bon model" de finançament

Finançament

El conseller d'Economia de la Generalitat de Catalunya, Antoni Castells, ha assegurat aquest dimecres que l'executiu català treballarà "fins a l'últim segon per aconseguir un bon model" de finançament encara que el govern espanyol no hagi acomplert el termini estipulat a l'Estatut .

Castells, que s'ha reunit amb el conseller d'Economia, Hisenda i Innovació del Govern Balear, Carles Manera, ha considerat que en aquest moment ha de ser l'Estat "el que prengui la iniciativa", ja que fins al moment "no ha posat de la seva part".

El conseller català ha insistit que no vol fer "un front contra ningú", tot i que coincideix amb el seu homòleg balear  en que "hi ha punts en comú" a tractar en matèria de finançament. El conseller balear, per la seva banda considera que cal establir postures comuns basades "en el rigor, l'anàlisi i les dades" i ha afegit que el govern de les illes està "nerviós" amb la proposta de reforma del sistema realitzada pel ministeri d'Economia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.