Economia

economia

Kerry Group instal·la a Barcelona el seu nou ‘hub’ d’innovació

El centre d’R+D, que ha creat una dotzena de llocs de treball, se centrarà en nutrició sostenible

La multinacional irlandesa Kerry Group, especialitzada en la indústria alimentària, ha escollit Barcelona per instal·lar-hi el seu ‘hub’ d’innovació per al sud d’Europa. Com ha explicat l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa, Acció, el grup ha invertit 2 milions d’euros en el centre d’R+D, de 900 metres quadrats, i de moment ha creat a la ciutat una dotzena de llocs de treball. Kerry Group compta amb una plantilla total de més de 23.000 empleats i 150 plantes arreu del món. Des de Barcelona, s’investigarà el desenvolupament de nous productes, posant la lupa en la nutrició sostenible.

El ‘hub’ de Barcelona, ubicat a la Zona Franca, disposarà de diversos laboratoris per a l’elaboració de productes per a la indústria alimentària, a més d’altres àrees de proves per investigar nous sabors i aplicacions. El centre donarà servei als clients que la multinacional té a l’Estat espanyol, Portugal, França i Itàlia. La companyia treballa per a altres empreses de la indústria de l’alimentació i les begudes i el sector farmacèutic, principalment. Està present a Catalunya des del 1998, quan va obrir unes oficines comercials a Barcelona.

En la inauguració de les instal·lacions, el vicepresident i director general de Kerry South Europe, Juan Soto, ha assegurat que la inversió a Catalunya ajudarà la companyia “a respondre a les necessitats dels nostres clients mentre treballem juntament amb ells per aportar una nutrició sostenible als consumidors finals”. El secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat i conseller delegat d’Acció, Albert Castellanos, ha celebrat que “al llarg dels anys Catalunya ha construït una proposta de valor molt considerada per les empreses estrangeres”, destacant que compta amb una ubicació estratègica al sud d’Europa, un “ecosistema de start-ups vibrant” i “una forta base industrial que es caracteritza per una combinació de sectors consolidats, com el de l’alimentació, i d’altres nous i disruptius”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

Les exportacions gironines creixen un 10% durant el gener

GIRONA

Salsa Jeans i la Casa de las carcasas obren al Gran Jonquera

la jonquera

MUNICH i Rituals se sumen a l’oferta comercial de l’Espai Gironès

salt
economia

Comença el saló Alimentaria&Hostelco més ambiciós i amb més presència internacional

L’hospitalet de llobregat
PALAFRUGELL

Oohx!gen, l’associació de comerciants de Palafrugell, renova junta

PALAFRUGELL

El B-Travel compleix les expectatives i supera els 26.000 assistents

barcelona
Tribuna

Només el set per cent?

Professor d’innovació a EADA Business School

La Xina: el soci, i competidor, inevitable

barcelona

Suara vol captar capital per finançar la innovació

Barcelona