Economia

PATRIMONI

Vidreres programa activitats a l’entorn del llegat vinculat al vescomtat de Cabrera

L’objectiu principal és posar en valor tot aquest patrimoni material i immaterial i desenvolupar una proposta conjunta per atraure nous públics

En el marc de la festa petita de Vidreres i del projecte Vescomtat de Cabrera l’Ajuntament ha programat de manera coordinada amb el Consell Comarcal de la Selva diferents activitats que han de permetre als veïns transportar-se a l’època del vescomtat de Cabrera, a través de la divulgació del seu llegat històric i patrimonial.

A partir de dimarts 14 de novembre i fins al 10 de desembre, es podrà visitar l’exposició del projecte Vescomtat de Cabrera a la Biblioteca Joan Rigau i Sala. Per a aquesta ocasió s’ha ampliat l’exposició amb materials divulgatius sobre diferents aspectes que vinculen la població de Vidreres amb el vescomtat de Cabrera.

L’acte central de “Vidreres en temps dels Cabrera” es farà el dissabte 18 de novembre, coincidint amb el cap de setmana de la Festa Petita, i consistirà en una xerrada sobre el vescomtat de Cabrera a càrrec de Joan Llinàs, historiador i arqueòleg, i Àngel Vàzquez, tècnic del projecte del vescomtat de Cabrera del Consell Comarcal de la Selva.

Aquest acte es farà a les dotze del migdia, a sala de plens de l’Ajuntament de Vidreres. Una altra de les activitats que s’emmarquen dins la programació referent al llegat històric i patrimonial del vescomtat de Cabrera serà la caminada que es farà el diumenge 19 de novembre al castell de Sant Iscle. Aquesta caminada popular començarà a les 10 del matí, i en arribar, es farà una visita al castell a càrrec de Joan Llinàs, director de les excavacions arqueològiques realitzades al castell. Aquesta activitat està organitzada pel grup Vitraris, Cultura i Tradició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els economistes insten a assolir grans consensos per reactivar el país

Barcelona

Falta talent i sobra paperassa

Barcelona

Un nou marc per a l’ocupació

Barcelona

CCOO convoca diverses jornades de vaga a Llansà

girona
Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona

L'sportech vol superar marques

Barcelona
Xavier Garcia
director del Tech Tourism Cluster de Catalunya (TTC)

“L’impacte del turisme té resposta des de la tecnologia”

Barcelona
LA CRÒNICA

A l’Expocasió, no val a badar

GIRONA

Comença la reforma integral de l’hotel Best Western Premier CMC, amb dos milions d’inversió

girona