Economia

TURISME

Masella estrena la temporada amb la idea d’obrir tot el desnivell esquiable

L’estació de Masella ha inaugurat la temporada d’esquí aquest dimarts, obrint el sector de Coma Oriola. Amb les precipitacions de les darreres hores es podran posar en marxa més remuntadors i quilòmetres de pistes a partir de dimecres. Així, es treballa amb la idea de poder oferir tot el desnivell esquiable durant aquest pont de la Puríssima, segons explica l’Acn en una informació.

Les baixes temperatures d’aquests dies han fet possible la producció de neu, que ha estat necessària per poder començar la temporada. De cara a aquests dies festius, l’ocupació es situa en un 90% en els establiments que hi ha a peu de pistes. Des de l’estació asseguren que els esquiadors venen amb “moltíssimes ganes” de gaudir de l’esport blanc i que les perspectives per Nadal són bones.

La directora comercial de Masella, Maite Marté, ha reconegut que “ha costat” poder inaugurar la temporada d’enguany, tot i que s’ha mostrat molt contenta per la “nevadeta d’última hora” que ha arribat a tot el desnivell esquiable de l’estació. A més, ha destacat que la qualitat és “immillorable” i que s’està treballant per poder obrir el pla de Masella a partir d’aquest dimecres.

Un dels primers esquiadors que han passat per aquestes pistes cerdanes ha estat Homero Herrera, que ha reconegut que no es pot “reprimir” a l’hora d’acudir el primer dia de la temporada. A més, ha destacat l’esforç que s’ha fet per poder-la posar en marxa. Per la seva banda, Jordi Rossell, ha dit que tenia moltes ganes de gaudir de la neu i que tant el gruix com la qualitat és molt bona. “Esperant gaudir tota la temporada, com a mínim, com avui”, ha conclòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

Barcelona ordenarà els horaris i espais de càrrega i descàrrega al Gòtic i el Casc Antic

BARCELONA

Caldrà teixir encara més xarxa

barcelona

Gelats, cereals i xocolata que beneficien la microbiota

barcelona
David Garcia
Director executiu del clúster català de la Moda (MODACC)

“La moda serà un sector tan regulat com el farmacèutic”

bARCELONA
Contra xifrada
Francesc Muñoz Dorado

Venda ocasional o negoci

Glops compromesos amb el territori i el medi ambient

Cubelles
ECONOMIA

L’Hospitalet supera per primer cop el milió de pernoctacions i fa rècord de turistes el 2023

L’HOSPITAL DE LLOBREGAT
ECONOMIA

Més tractorades d’Unió de Pagesos dimarts i dimecres

GIRONA
estat francès

Tens inici del Saló de l’Agricultura per les protestes dels pagesos

barcelona