Economia

L’Speed Dating acollirà més de 700 entrevistes de feina

32 empreses han obert 69 ofertes de feina diferents, amb un total de 145 vacants per cobrir, de cara a la sisena jornada Speed Dating de Calonge i Sant Antoni que se celebrarà el pròxim dijous 11 d’abril al Palau Firal de Sant Antoni de 9 a 14 hores. En total, hi ha 702 entrevistes de feina ja reservades i 43 taules per dur-les a terme al llarg del matí.

En aquestes jornades es realitzen entrevistes de feina ràpides (d’uns deu minuts de durada) entre persones desocupades o que cerquen una millora laboral i empreses o autònoms que necessiten contractar professionals. Les persones candidates es poden inscriure a diferents ofertes de treball que siguin del seu interès sempre que reuneixi els requisits definits en l’oferta. “Cada any organitzem aquestes jornades per incentivar que l’oferta i la demanda es trobin. Enguany, com sempre, aconseguirem que gran part de la gent que entri al Palau Firal en surti amb feina”, explica Arturo Prades, regidor de Promoció Econòmica del municipi.

L’Speed Dating són unes jornades ocupacionals que es porten a terme des de 2018, promogudes conjuntament per l’Oficina ACTIVA de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà i la Cambra de Comerç de Palamós. Concentren ofertes de diversos sectors laborals: administració d’empreses, professions i oficis, serveis, i hoteleria i restauració.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Cinc cambres s’alien per un espai empresarial transfronterer més sostenible

GIRONA
QUERALBS

Les patronals del Ripollès reclamen un acord en la concessió de Vall de Núria

QUERALBS
economia

La Generalitat denega l’ERTO de Freixenet

Barcelona
economia

El BBVA guanya 2.200 milions d’euros el primer trimestre de 2024

barcelona

Els economistes insten a assolir grans consensos per reactivar el país

Barcelona

Falta talent i sobra paperassa

Barcelona

Un nou marc per a l’ocupació

Barcelona

CCOO convoca diverses jornades de vaga a Llansà

girona
Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona