Economia

GIRONA

Gelati Dino preveu obrir sis punts de venda més a curt i mitjà termini

L’empresa empordanesa de gelats artesans italians Gelati Dino ha inaugurat el seu cinquè punt de venda a Madrid, el segon que posa en funcionament aquest 2024. El local està situat al Centre Comercial La Vaguada, disposa de producció pròpia i d’un espai de degustació i la seva obertura ha generat cinc llocs de treball. Gelati Dino preveu obrir sis punts de venda més a curt i mitjà termini en zones com Andalusia, Madrid i el País Valencià, a més de Catalunya.

La posada en funcionament del local de La Vaguada serveix perquè l’empresa empordanesa reforci la seva presència a Madrid. El passat mes de gener va inaugurar un establiment al Centre Comercial Plaza Loranca 2, a la localitat de Fuenlabrada, que se suma a les botigues que ja hi ha als barris de Goya, Cuatro Caminos i Argüelles. Aquesta última gelateria és un espai de 40 metres quadrats amb producció en el mateix punt de venda i amb una terrassa que esdevé com a espai de degustació. El Centre Comercial La Vaguada, ubicat al barri del Pilar, va ser pioner a Madrid. Actualment s’està reformant amb l’objectiu d’augmentar notablement el seu número de visitants i millorar d’aquesta manera l’experiència dels seus clients per ser un punt de referència a la ciutat.

Enric Bofill, director d’Expansió de Gelati Dino Gruppo explica quin són els objectius de l’empresa pel que fa al seu creixement: “La nostra voluntat d’expansió abasta tot l’Estat, però estem enfocats de manera específica a Catalunya, Madrid, Andalusia i la Comunitat Valenciana. Hem tancat l’últim any amb una facturació total de 12 milions d’euros, una posició excepcional, i aquestes xifres el que fan és donar encara més suport a les nostres perspectives de creixement i alhora ens ofereixen una oportunitat de consolidar una presència més àmplia a tot el territori espanyol. A curt i mitjà termini tenim previst obrir sis punts de venda per enfortir la nostra presència i contribuir a tirar endavant els nostres ambiciosos objectius d’expansió”. Bofill afegeix que “ens resulta molt atractiu créixer a través de punts de venda propis o fer-ho mitjançant el model de franquícia”.

Renovació a l’Illa Diagonal

Paral·lelament a l’obertura d’un establiment a Madrid, Gelati Dino ha renovat de manera íntegra el local que hi ha ubicat al Centre Comercial L’illa Diagonal, una de les primeres gelateries que l’empresa empordanesa va obrir a la ciutat de Barcelona ara fa 26 anys. Amb aquesta obra s’han guanyat metres, aconseguint un espai molt més obert del que hi havia abans, el que permet una major exposició dels productes de la marca de cara al client. Es tracta de la cinquena renovació que Dino ha dut a terme en aquest mateix centre comercial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Cinc cambres s’alien per un espai empresarial transfronterer més sostenible

GIRONA
QUERALBS

Les patronals del Ripollès reclamen un acord en la concessió de Vall de Núria

QUERALBS
economia

La Generalitat denega l’ERTO de Freixenet

Barcelona
economia

El BBVA guanya 2.200 milions d’euros el primer trimestre de 2024

barcelona

Els economistes insten a assolir grans consensos per reactivar el país

Barcelona

Falta talent i sobra paperassa

Barcelona

Un nou marc per a l’ocupació

Barcelona

CCOO convoca diverses jornades de vaga a Llansà

girona
Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona