Economia

L'Adl de Calp organitza cursos amb noves estratègies contra la crisi

Sensibilitzada amb la difícil situació econòmica actual, l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Calp, ha organitzat un cicle de conferències obertes al públic en general, orientades a difondre noves estratègies i alternatives per a la gestió de comerços, empreses i organitzacions. Aquest cicle de conferències servirà, a més, per a recaptar aliments no peribles, amb destinació a famílies amb serioses dificultats econòmiques.

El cicle es compon de quatre conferències, la primera d'elles se celebrarà el dijous 16 de setembre i abordarà “Habilitats i competències de l'empleat del segle XXI”. En esta xerrada es reflexionarà sobre el canvi de mentalitat que exigix el panorama laboral actual del qui busca treball.

La segona conferència, sobre “Creació i Innovació Empresarial, un Repte per a Créixer” tindrà lloc el 7 d'octubre i també s'orienta a la reflexió sobre les noves circumstàncies del món de l'empresa, el comerç i el mercat laboral.

El dijous 4 de novembre se celebrarà la tercera conferència, sota el títol “Rendibilitat i Liquidesa”, mentre que la quarta i última, es realitzarà el 18 de novembre i abordarà “Sistemes de Gestió de Qualitat”.

Totes les xerrades se celebraran en el Saló Blau de la Casa de Cultura, de 20:00 a 21:00 hores; i si bé l'accés a les mateixes serà lliure i gratuït, l'organització proposa als que assistisquen que donen aliments no peribles, que puguen ser entregats a Creu Roja per a fins socials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona
economia

La reducció de la jornada i la plena ocupació centren les reivindicacions sindicals de l’1 de Maig

barcelona
economia

El govern regula el lloguer de temporada per evitar “la picaresca” que frena la baixada de preus

barcelona
GIRONA

L'ATA Xifra en 1.900 milions les indemnitzacions per la nova llei dels HUT

GIRONA
ECONOMIA

Campanya publicitària per atraure turistes internacionals i de proximitat

GIRONA