Economia

Sant Pere i Sant Antoni de Vilamajor també diuen 'sí' a les consultes sobiranistes

El ple dels dos ajuntaments aproven una moció de suport a la celebració d'un referèndum simbòlic

El ple de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor (Vallès Oriental) va aprovar aquest dimecres passat per 10 vots a favor (CiU, ERC, i Autèntics Independents del Vallès) i 1 en contra (PSC) una moció de suport a la consulta popular que té previst convocar el proper dia 13 de desembre l'entitat 'Vilamajor Decideix', formada per diverses personalitats del camp social i associatiu de la localitat. El text de la moció recull el dret a expressar-se lliurement i demana que les institucions, les entitats i la ciutadania en general respectin aquestes consultes.

Pel que fa a Sant Pere de Vilamajor (Vallès Oriental), el ple de l'ajuntament ha aprovat aquest divendres una moció de suport a les consultes populars. Amb els vots a favor de 2 regidors de CiU, 2 d'ERC, 1 del Grup d'Independents de Sant Pere i 1 d'un regidor no adscrit, la moció ha comptat amb el rebuig del regidor d'Esports, Governació i Turisme, el socialista José Luis Yelo, i el de Joventut, Obres i Serveis i Promoció Econòmica, el popular Pere Curto. El text dona suport a la Coordinadora Independentista de la localitat per fer una consulta popular al municipi. Aquesta entitat pretén organitzar la jornada de votació el pròxim 13 de desembre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.