Economia

Grífols inverteix 20 milions a la planta de Parets

El grup construirà una altra fàbrica amb què crearà un centenar de llocs de treball

El grup farmacèutic català Grífols invertirà 20 milions en una altra planta a Parets del Vallès que començarà a funcionar a final del 2014. Aquestes instal·lacions estaran especialitzades en el fraccionament de plasma i generaran 100 nous llocs de treball. La fàbrica tindrà capacitat per fraccionar 2 milions de litres de plasma a l'any i complementarà la planta que Grífols ja té a Parets, que s'encarregarà de les posteriors etapes del manipulat de plasma: purificació i envasat estèril de les proteïnes.

La inversió del Vallès està inclosa en el pla de negoci del grup 2008-2012, que suma 433 milions en inversions. Grífols està a punt de convertir-se en el tercer fabricant mundial d'hemoderivats. Tot dependrà de la decisió del tribunal de defensa de la competència dels Estats Units, que l'ha d'autoritzar per comprar la firma nord-americana Talecris. Després de diversos ajornaments, s'hauria de pronunciar al març.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.