Economia

Esquerra proposa un pla general contra l'atur

La formació republicana fa una proposta intercomarcal per a la Ribera i la Safor

Els candidats d'Esquerra a l'Alcaldia de Sueca, Cullera i Tavernes de la Valldigna acompanyats del candidat d'Esquerra a la Presidència de la Generalitat, Agustí Cerdà, han presentat un pla intercomarcal de xoc contra l'atur amb la creació d'una bossa laboral comuna per a les comarques de la Ribera i la Safor.

A aquesta iniciativa, a més de les candidatures presents, també s'han adherit les de Simat de la Valldigna i Algemesí. Al compromís presentat per les candidatures d'Esquerra s'han adherit l'associació de comerciants de Cullera (ACECU), Associació de comerciants de Sueca “Arrima't al comerç de Sueca”, la Cooperativa d'obrers de Sueca, i el Vocal de la Federació de comerciants d'empresaris i comercials de la Ribera Alta i Baixa, que apleguen conjuntament més d'un miler de petites empreses.

Ferran Pla, candidat d'Esquerra a l'Alcaldia de Sueca fa una aposta pels vivers d'empreses a Sueca que oferisquen una alternativa per als emprenedors i que cree nous llocs de treball. A més una de les apostes de la candidatura, és llogar 2 o 3 naus que donen feina a 200 persones dedicades a feines auxiliars per a empreses que ho sol·liciten. La tercera de les apostes de la candidatura municipal d'Esquerra a Sueca és la creació d'horts socials on l'Ajuntament cedeix espais de terra a preu molt econòmic perquè famílies amb pocs recursos, aturats i jubilats puguen conrear-los.

Per la seua part, Paco Tello, candidat d'Esquerra a l'alcaldia de Cullera, ha exposat els eixos del seu programa en matèria de lluita contra l'atur. Tello ha exposat la necessitat de crear una cooperativa basada en la participació de tots els agents implicats entre tots els municipis de les comarques que elimine els intermediaris i que puguen tindre espais als principals mercats de distribució de Xàtiva, Alzira, Sueca o València. A més Tello, vol crear una oficina d'atenció per a facilitar els tràmits a aquelles persones que vulguen crear la seua pròpia empresa.

Finalment Juanvi Salavert, candidat d'Esquerra a l'Alcaldia de Tavernes de la Valldigna, adherit a la iniciativa impulsada per les candidatures d'Esquerra per combatre l'atur, ha proposat com a propostes per reduir l'atur reactivar terres que han quedat abandonades donant la possibilitat de cedir-les a gent que les treballe a canvi de deduccions fiscals. A més Salavert, proposa el rescat de les naus industrials abandonades al polígon de Tavernes de la Valldigna perquè l'ajuntament facilite l'instal.lació de noves empreses als emprenedors. A més Salavert proposa la incentivació del petit comerç amb la deducció de taxes per a aquest, la baixada del lloguer de les parades del mercat municipal per incentivar l'obertura dels espais que ara estan tancats, i un pla de promoció del comerç de proximitat fomentant una major flexibilitat horària als eixos comercials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona
economia

La reducció de la jornada i la plena ocupació centren les reivindicacions sindicals de l’1 de Maig

barcelona