Economia

L'IRTA proposa una guia per al pernil curat

Investigadors del programa de tecnologia alimentària de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA) del Centre de Monells, a la comarca del Baix Empordà, han elaborat una proposta de guia metodològica per a l'avaluació de les característiques sensorials del pernil curat. L'objectiu és possibilitar una caracterització més objectiva dels pernils i permetre definir el producte i les seves qualitats de manera precisa, a fi de millorar-ne la imatge, tant en l'àmbit nacional com internacional. L'eina s'ha desenvolupat en el marc del projecte Sensojam finançat per l'Institut Nacional de Recerca i Tecnologia Agrària (INIA) i permetrà avançar en la millora de la qualitat d'aquest producte. Després de recopilar informació sobre els mètodes i les tècniques per a l'avaluació sensorial, els investigadors de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària han analitzat les percepcions, actituds, creences i expectatives dels consumidors espanyols respecte al pernil curat de porc blanc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.