Economia

Seguiment quasi al cent per cent a Ford

La factoria d'Almussafes inicia un nou torn amb serveis mínims i sense incidents

La planta de Ford d'Almussafes ha iniciat el torn del matí, en el qual es concentra el gros de la plantilla, amb els serveis mínims pactats i sense cap tipus d'incident, segons l'empresa i els representants sindicals.

Fonts de Ford han incidit que en el torn de 06.00 a 14.15 hores “només han accedit els treballadors amb carta de serveis mínims” i l'inici de la jornada s'ha produït de forma “molt tranquil·la”. Segons han explicat, aquest torn de treball preveu un total de 121 treballadors de serveis mínims en els diferents departaments.

El representant d'UGT, Carlos Faubel, també ha destacat que l'inici del torn s'ha iniciat amb “total tranquil·litat”, i ha xifrat en “pràcticament un cent per cent” el seguiment de la vaga tant en la plantilla com el polígon industrial.

Faubel ha indicat que en el total dels tres torns, els serveis mínims són d'un 4 %, cosa que suposa en conjunt 280 treballadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.