Economia

Almussafes fabrica les primeres unitats amb motor Ecoboost 1.0 i SYNC

Els models C-MAX i Gran C-MAX concentraran el 20% de la producció de la factoria

Els vehicles arribaran als concessionaris al començament de novembre

La planta de Ford a Almussafes ha iniciat la producció de les primeres unitats del C-MAX i Grand C-MAX amb motor EcoBoost d'1.0 litres i tecnologia SYNC. Aquesta versió concentrarà el 20% de la producció d'ambdós models en la factoria valenciana.

El C-MAX amb motor EcoBoost 1.0 ofereix un consum de 5,1 litres de gasolina als cent quilòmetres, amb unes emissions de CO2 de 117 grams per quilòmetre, mentre que en el cas del Grand C-MAX, de set places, el consum és de 5,2 litres i les emissions, de 119 grams.

El director de la fàbrica, Antonio Adés, ha destacat que el motor combina “un rendiment òptim amb una eficiència de combustible immillorable”.

A l'Estat, el C-MAX amb aquest propulsor arribarà als concessionaris al principi de novembre. El muntatge del nou model suposa la integració de més de 500 peces totalment noves o modificades respecte a les ja existents.

Al marge de la mecànica, l'automòbil incorpora el sistema de connectivitat activat per veu SYNC. El seu equipament de seguretat pot incloure Activi City Stop, Lane Keeping Aid, Lane Departure Warning, Acte High Beam, Driver Alert, Traffic Sign Recognition i BLIS.

La marca de l'oval espera produir fins a 2015 més de 800.000 motors EcoBoost 1.0 en les seues plantes de Romania i Colònia (Alemanya). En tot el món, la producció s'elevarà a un 1,3 milions d'unitats en aquest període.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.