Economia

CASSÀ DE LA SELVA

ERC critica que l'aigua es cobri amb altres tributs

El grup d'ERC a Cassà de la Selva, a l'oposició, ha criticat el fet que per l'any vinent l'equip de govern, de CiU, hagi decidit unificar el cobrament del rebut de l'aigua amb el de les escombraries i el del clavegueram (com es fa a Girona, per exemple). Per això, ERC ha presentat al·legacions a les ordenances fiscals aprovades al setembre, amb el vot favorable dels convergents i l'abstenció dels republicans, SI i el PSC. Carles Casanova, portaveu d'ERC i exalcalde de Cassà, explica que l'aigua és un bé de primera necessitat, i no entén com l'any vinent es cobri juntament amb altres dos rebuts. “L'aigua és un element bàsic i condicionar-la al pagament d'altres taxes no ens sembla bé. Podria suposar que la gent es quedés sense aigua perquè no es paguen les altres dues taxes”, assenyala.

Vuit mesos

Els republicans tampoc no accepten que la recaptació dels tres tributs es faci mitjançant una empresa concessionària. L'any que ve l'IBI i l'aigua es podran pagar a Cassà durant vuit mesos diferents, i no únicament de l'1 de maig al 30 de juny. D'altra banda, el pròxim ple municipal s'ha avançat i es farà dijous.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.