Els alcaldes demanen solucions

Els pobles de l'interior del País Valencià sol·liciten l'atenció de la Generalitat

L'obertura del nou curs polític després de l'estiu, reunirà els alcaldes progressistes de diverses comarques de l'interior del País Valencià, a les localitats capçalera de comarca, a fi de sol·licitar de la Generalitat Valenciana major grau d'atenció per a les necessitats que han plantejat en diverses ocasions davant l'administració.

Aspectes relacionats amb les vies de comunicació, la sanitat l'educació i el benestar social, centraran la major part de sol·licituds que els alcaldes faran a les diverses conselleries interessades, a fi de superar l'oblit endèmic que les comarques d'interior pateixen des de fa un bon grapat d'anys.

Aquestes reivindicacions de primer ordre, suposen el resultat de diversos estudis realitzats a les agències de desenvolupament local, contrastats amb altres treballs que ha desenvolupat la Universitat de València Estudi General, en els quals s'observa el preocupant índex de desprotecció social que s'hi pateix degut a la manca d'aplicació de polítiques de proximitat. És així com els diversos alcaldes reunits a la capçalera de comarca, proposaran un pla estratègic —fins ara inexistent— per tal de millorar la situació del territori i de les persones que han decidit romandre en cada poble, vila o ciutat de la comarca en qüestió.

D'aquesta manera, Ademús acollirà els alcaldes de la seua comarca per a fer les propostes de millora, les Alcubles agruparà els primers regidors de la comarca de l'Alt Palància, El Villar agruparà la comarca dels Serrans, Requena farà de seu de la reunió de la Plana d'Utiel - Requena, Beneixama concentrarà els alcaldes de l'Alt Vinalopó, Bigastre farà de lloc de reunió del Baix Segura, Elx aglutinarà els alcaldes del Baix Vinalopó, Muro agruparà les reivindicacions del Comtat i Morella ho serà dels Ports.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ECONOMIA

Les exportacions gironines creixen un 10% durant el gener

GIRONA

Salsa Jeans i la Casa de las carcasas obren al Gran Jonquera

la jonquera

MUNICH i Rituals se sumen a l’oferta comercial de l’Espai Gironès

salt
economia

Comença el saló Alimentaria&Hostelco més ambiciós i amb més presència internacional

L’hospitalet de llobregat
PALAFRUGELL

Oohx!gen, l’associació de comerciants de Palafrugell, renova junta

PALAFRUGELL

El B-Travel compleix les expectatives i supera els 26.000 assistents

barcelona
Tribuna

Només el set per cent?

Professor d’innovació a EADA Business School

La Xina: el soci, i competidor, inevitable

barcelona

Suara vol captar capital per finançar la innovació

Barcelona