Economia

La declaració de la renda, sense sorpreses amb El Punt Avui

El web del diari incorporarà a partir de dilluns un nou servei per resoldre els dubtes sobre la campanya del 2012

El web d'El Punt Avui incorporarà a partir de dilluns, 15 d'abril, un nou canal a la seva pàgina d'internet. Es tracta del canal Renda,amb el qual es pretén oferir un nou servei d'informació, així com concentrar totes les dades que puguin tenir interès per als nostres lectors sobre la campanya de la renda i del patrimoni del 2012, iniciada el 2 d'abril passat, en col·laboració amb la delegació a Catalunya de l'Associació Espanyola d'Assessors Fiscals (Aedaf).

I és que ja es pot demanar l'esborrany de la declaració de la renda del 2012, així com confirmar-lo si s'està d'acord amb el seu contingut, i de manera no presencial. El termini màxim per presentar la declaració és l'1 de juliol, excepte si es domicilia el pagament, en què aleshores és el 26 de juny.

Des del web, El Punt Avui incorpora la secció Preguntes amb resposta, que pretén resoldre els dubtes que hi pugui haver respecte a la declaració de l'impost sobre la renda i sobre el patrimoni, i que s'actualitzarà cada dilluns. Un grup d'experts de la delegació a Catalunya de l'Aedaf, formada per 505 associats d'arreu del territori català, respondrà els dubtes que els lectors puguin tenir durant la campanya de la renda, a través de l'adreça [email protected] i les xarxes socials, ja sigui a la pàgina de Facebook del diari http://www.facebook.com/elpuntavui o via Twitter @elpuntavui.

Les respostes facilitades per la delegació a Catalunya de l'Aedaf són a títol informatiu i en atenció únicament i exclusivament a la literalitat dels termes de les consultes formulades, i es declina qualsevol responsabilitat per l'ús que es pugui fer del contingut.

LA DATA

15.04.13
és el dia que s'activarà el canal, en col·laboració amb els assessors fiscals catalans.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA