Economia

Les empreses de les comarques centrals reclamen ajudes europees

Les sol·liciten a causa d'una situació real que no les permet tenir liquiditat per tal de fer front als deutes contrets

Les patronals COEVAL de la Vall d´Albaida, FEDAC de l'Alcoià i el Comtat i IBIAE d'Ibi i la Foia de Castalla sol·liciten més facilitats i concreció en les línies europees de finançament que es donaran l'any nou 2.014 a través del Director General de Fons Europeus de la Generalitat, Juan Viesca.

Els tres presidents i directors de les tres associacions empresarials van estar reunits el darrer dilluns amb amb Juan Viesca a qui li van traslladar la necessitat que tenen les empreses d'obtenir finançament per a liquiditat, per a l'ampliació d'instal·lacions i maquinària, així com per a la internacionalització de les empreses.

Juan Viesca va informar que des d'Europa s'està aprovant el pla 2.014 - 2.020 del que la Generalitat gestionarà 922 milions d'euros, trobant-se ara en la fase de recollir les diferents necessitats amb la finalitat que queden contemplades en aquest pla. A més, ha assenyalat que una de les línies que pretenen aconseguir és el finançament puntual de capital circulant.

Les associacions territorials s'han posat a disposició de la Generalitat per poder fer arribar la major informació a les empreses perquè utilitzen les línies existents, però també han demandat la reducció o eliminació de la burocràcia exempta per a la seua sol·licitud.

Ambdues parts han considerat les diferents informacions i van a col·laborar perquè les empreses es puguen beneficiar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia