Economia

La cooperativa de Garriguella i Carles Bros creen un nou vi

La nova gamma de vins, que porta el nom de Tramuntanart, es presenta demà a la cooperativa

La Cooperativa Agrícola de Garriguella i l'artista Carles Bros s'han unit per crear la nova gamma de vins Tramuntanart destinats a la restauració. Per dissenyar l'etiqueta d'aquest vi, l'artista s'ha inspirat en les formes ondulades provocades per la tramuntana quan travessa les muntanyes i provoca onades a la mar. Els forats representen peixos i alhora les formes irregulars, ovalades i geomètriques de les pedres, el Tramuntanart és l'esperit de la tramuntana, un vent sec que esculpeix i converteix les roques en símbols i imatges, que refreda la mar en benefici dels peixos, que a vegades acaricia i a vegades colpeja el raïm, atorgant caràcter al vi.

Demà es presenta a les dotze del migdia a la Cooperativa Agrícola de Garriguella. En finalitzar l'acte hi haurà una degustació del vi Tramuntanart. Hi haurà una altra presentació de la nova gamma de vins divendres 27 a les vuit del vespre a l'estudi Carles Bros, a Llançà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Toni Bramon
President del Col·legi d’Arquitectura Tècnica de Girona (CATGI)

“La inestabilitat política ha fet disminuir la inversió pública”

Girona
TURISME

Bon pont per a l’hostaleria i inici oficiós de l’estiu

girona
ECONOMIA

Els hotels catalans superen els dos milions de persones allotjades al maig

Barcelona
unió europea

Brussel·les acusa Apple d’incomplir la llei europea de competència amb l’App Store

barcelona
Carme Ponsa
Presidenta del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

“El Maresme turístic ha de ser més conegut internacionalment”

Malgrat de Mar
TECNOLOGIA

Implanten robots autònoms a S’Agaró Hotel

GIRONA

Confecció ben bé d’Olot

Olot

L’unicorn català Factorial surt de compres per créixer en talent

Barcelona
Joaquim Montsant
Director Territorial de Catalunya i Balears de Cesce

“L’empresa ha de millorar en l’ús d’informació per exportar”

Barcelona