Economia

Pimec demana més inversió per a la segona corona

Els presidents territorials de Pimec al Vallès Oriental, el Vallès Occidental i el Maresme-Barcelonès Nord van reclamar ahir de manera conjunta que s’inverteixin els recursos necessaris en aquests territoris per convertir-los en “una eina de recuperació econòmica”. Reclamen que s’aposti per infraestructures clau com ara la connexió de la B-30; l’enllaç del Maresme amb l’AP-7 entre Tordera i Girona; el corredor mediterrani; les millores en rodalies o la potenciació de l’aeroport de Sabadell per al transport de mercaderies, per exemple.

La patronal creu que la “discriminació” d’aquest territori respecte de Barcelona i els municipis de la primera corona és evident i reclamen que es reverteixi. Van protagonitzar l’acte el president de Pimec Vallès Oriental, Daniel Boil; el de Pimec Maresme-Barcelonès Nord, Joan Pera, i el del Vallès Occidental, Josep Maria Catalán.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia