Economia

Un aparador de l’Empordà a Barcelona

Secrets de l’Empordà vol ser un nou espai per promoure el territori

Secrets de l’Empordà, un espai polivalent per vendre i promoure productes i serveis “100% Empordà”, obrirà les portes aquest mes de juliol a Barcelona. L’impulsor de la iniciativa és Lluismi Martínez, un empordanès que es mou en el món de la comunicació entre la capital i Figueres, que va ser president de l’associació Entramuntanats, i en els últims anys es va dedicar a la promoció d’Empordà Turisme.

El local, d’uns 85 m² (carrer Bruc, 126), s’ha concebut amb tres àrees: a l’apartat “Rebost” es podran adquirir els productes que donen la fama gastronòmica a l’Empordà –vins, olis, recuits, foie, formatges, etc.–. A l’espai “Experiències” es facilitarà informació (documentació, preus, etc.) d’activitats culturals o lúdiques que es poden fer a l’Empordà a partir del material que els facilitaran els socis adherits (ajuntaments, entitats o empreses), que pagaran una quota de 30 euros al mes. Finalment, l’“Espai Empordà” es posarà a disposició per fer-hi presentacions de productes o serveis: des d’una activitat de caiac, un gremi professional, o un producte artesanal o cultural que es vol donar a conèixer a Barcelona. 

Els socis de Lluismi Martínez en aquesta iniciativa són Xesca Rocamora, que s’encarregarà més especialment de l’aspecte gastronòmic, i l’empresari Pere Cantenys, per la part inversora. “Cal ser una mica tocat per la tramuntana per engegar un projecte en aquest context de pandèmia, però és el que hi ha”, diu Lluismi Martínez, que confia que Secrets de l’Empordà pugui obrir les portes a mitjans de mes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

L'sportech vol superar marques

Barcelona
Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona
Xavier Garcia
director del Tech Tourism Cluster de Catalunya (TTC)

“L’impacte del turisme té resposta des de la tecnologia”

Barcelona
LA CRÒNICA

A l’Expocasió, no val a badar

GIRONA

Comença la reforma integral de l’hotel Best Western Premier CMC, amb dos milions d’inversió

girona

Bumerang, l’‘start-up’ que evita 2.500 envasos d’un sol ús al dia

Barcelona

Empatif s’enfoca a guanyar volum, també amb compres

Manresa
ECONOMIA

Compres i milers de visitants a la fira Expocasió de Fornells

fornells de la selva

Continua la Vaga a la multinacional DXC Technology

girona