Economia

Jordi Roca i Can Castelló fan el xuixo Casa Cacao

Està elaborat amb crema de xocolata i s’ha fer expressament per a Casa Cacao

El pastisser d’El Celler de Can Roca i impulsor de la Casa Cacao, Jordi Roca, i Can Castelló s’han unit per elaborar el xuixo Casa Cacao, de crema de xocolata. Aquest nou xuixo que s’ha creat de manera exclusiva per a la Casa Cacao és de 50 grams i conté un 72% de cacau procedent de la comunitat arhuaca de Colòmbia.

Al petit dels germans Roca, considerat com el millor pastisser del món, se li va acudir contactar amb la firma Can Castelló, que elabora l’autèntic xuixo de Girona i que, en opinió de Roca, és “qui millor elabora” aquestes postres. La presentació del nou xuixo es va fer ahir a Casa Cacao i hi van ser presents Julià Castelló; el mestre xocolater de Casa Cacao, el gal·lès Damian Allsop, i Jordi Roca, que va explicar que li havia costat molt poc passar de les idees a la realitat gràcies a l’experiència de Castelló, i que el resultat ha sigut “molt bo”. Va reivindicar, a més, la qualitat de la xocolata de la comunitat arhuaca, que li proporciona “una gent molt autèntica d’una comunitat indígena que treballa amb el cacau de manera molt especial des de temps immemorials”.

Per la seva banda, Julià Castelló va comentar l’“honor” que sent per treballar al costat dels germans Roca, que li van proposar aquesta col·laboració “tan gironina”. Va destacar que la xocolata de la comunitat arhuaca lliga “molt bé amb la part dolça de la crema del xuixo”. “Pràcticament és un trufat de crema” –va explicar Castelló–, que a l’establiment de Roca se servirà calent “perquè totes les aromes s’interpreten millor”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Toni Bramon
President del Col·legi d’Arquitectura Tècnica de Girona (CATGI)

“La inestabilitat política ha fet disminuir la inversió pública”

Girona
TURISME

Bon pont per a l’hostaleria i inici oficiós de l’estiu

girona
ECONOMIA

Els hotels catalans superen els dos milions de persones allotjades al maig

Barcelona
unió europea

Brussel·les acusa Apple d’incomplir la llei europea de competència amb l’App Store

barcelona
Carme Ponsa
Presidenta del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

“El Maresme turístic ha de ser més conegut internacionalment”

Malgrat de Mar
TECNOLOGIA

Implanten robots autònoms a S’Agaró Hotel

GIRONA

Confecció ben bé d’Olot

Olot

L’unicorn català Factorial surt de compres per créixer en talent

Barcelona
Joaquim Montsant
Director Territorial de Catalunya i Balears de Cesce

“L’empresa ha de millorar en l’ús d’informació per exportar”

Barcelona