Economia

economia

Preacord entre sindicats i Saint-Gobain, que conserva plantilla

Els sindicats i l’empresa Saint-Gobain han arribat a un preacord que preveu recol·locar els 122 treballadors afectats per l’ERTO a diverses plantes de l’Estat, a canvi d’aixecar el bloqueig del polígon de Bellvei. L’oferta del fabricant de vidre francès inclou que la plantilla conservi el 100% del sou i l’antiguitat, i que es prioritzin les recol·locacions a l’Arboç, és a dir, al centre logístic de la vidriera o a la divisió de Sekurit. Els treballadors es van reunir tot el dia d’ahir per decidir si ratificaven l’acord i deixaven de bloquejar el polígon industrial de Bellvei, que impedia l’entrada de subministrament a automobilístiques com ara Seat, Ford o Mercedes. A l’hora de tancar aquesta edició encara no havien decidit si acceptaven el preacord.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

TURISME

Els càmpings de Lleida preveuen una bona temporada sense restriccions per sequera

LLEIDA
Economia

Arrenca el Seafood Expo Global amb bones expectatives

L’Hospitalet de Llobregat
economia

Pimec reforça la presència al Vallès amb nova delegació a Terrassa

Terrassa
CALONGE I SANT ANTONI

El grup francès Capfun compra el càmping Treumal

CALONGE I SANT ANTONI

Freixenet presenta un ERTO per a 615 treballadors per la sequera

Sant sadurní d’anoia

Barcelona dedicarà 4 milions a impulsar la recerca i l’ocupació juvenil

Barcelona
economia

Els accidents laborals mortals han crescut un 50% la última dècada

barcelona
economia

Els operadors es troben per buscar experiències úniques a la Costa Brava

PERALADA
economia

Tots els productes del mar, a partir de demà al Seafood

Barcelona