Economia

Noel crea una gamma de snacks d’embotit

El grup alimentari garrotxí ja té mercat a Dinamarca i el Regne Unit i ara, a l’Estat

El grup alimentari Noel, que té la seu central a Sant Joan les Fonts, ha llançat al mercat Pícalos, el primer snack d’embotit cruixent elaborat al forn. La companyia ha desenvolupat un procés d’elaboració únic i exclusiu, que consisteix a deshidratar i enfornar l’embotit lentament i de manera artesanal, mantenint totes les seves propietats nutricionals.

La gamma està formada per quatre referències –pernil serrà, bacó, xoriço i fuet– presentades en bosses de 20 grams, per facilitar el seu consum en qualsevol moment o lloc. L’empresa ha habilitat una planta específica a les seves instal·lacions de Sant Joan de les Abadesses, per dur a terme aquest nou projecte, en què fa dos anys que treballa i per al qual ha incorporat 12 persones a la plantilla.

Després del llançament al Regne Unit i Dinamarca, Noel fa arribar a l’Estat els seus Pícalos amb la previsió de tancar acords comercials amb altres països europeus i asiàtics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia