Economia

Economia

Patenten un corall postís per vetllar pel fons marí

La Cambra de Comerç de Barcelona ha atorgat un ajut de 3.500 euros a l’empresa catalana Seastainable Ventures perquè presenti la patent europea d’un corall artificial que millorarà l’ecosistema marí i permetrà monitoritzar el fons del mar. Segons va informar ahir la Cambra en un comunicat, el projecte s’ha de registrar a l’Oficina Europea de Patents i consisteix en un corall modular artificial entre el qual es podran moure els peixos i que estarà dotat d’una sèrie de sensors amb els quals es captaran i analitzaran dades sobre l’estat del fons marí, recull Efe.

L’invent ha estat possible gràcies a la tècnica 3D digital i a l’ús de tecnologia capdavantera de l’internet de les coses, i permetrà així mateix impulsar la recuperació de les àrees marines més degradades del litoral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

TURISME

Els càmpings de Lleida preveuen una bona temporada sense restriccions per sequera

LLEIDA
Economia

Arrenca el Seafood Expo Global amb bones expectatives

L’Hospitalet de Llobregat
economia

Pimec reforça la presència al Vallès amb nova delegació a Terrassa

Terrassa
CALONGE I SANT ANTONI

El grup francès Capfun compra el càmping Treumal

CALONGE I SANT ANTONI

Freixenet presenta un ERTO per a 615 treballadors per la sequera

Sant sadurní d’anoia

Barcelona dedicarà 4 milions a impulsar la recerca i l’ocupació juvenil

Barcelona
economia

Els accidents laborals mortals han crescut un 50% la última dècada

barcelona
economia

Els operadors es troben per buscar experiències úniques a la Costa Brava

PERALADA
economia

Tots els productes del mar, a partir de demà al Seafood

Barcelona