Economia

Reforma del Gros Mercat i 50è aniversari a Figueres

El conseller Ramon Tremosa va assistir a la inauguració de l’establiment renovat

La reforma del Gros Mercat a Figueres, inaugurada ahir dimarts, ha comportat una inversió de 2,4 milions d’euros per part de GM Food Iberica. La presentació va coincidir amb el 50è aniversari de l’obertura d’aquest establiment, que va ser el primer autoservei a l’engròs que es va obrir a l’Estat espanyol, l’any 1970. L’acte va servir també per celebrar els 95 anys de la companyia, nascuda a Figueres l’any 1925, i hi va ser present el conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa. El Gros Mercat Figueres, que té una superfície total de 8.032,82 m², dels quals 5.723 són de sala de venda, ha estat renovat integralment, amb un nou concepte del mercat de frescos: 1.294,46 m², que inclouen fruiteria, carnisseria, peixateria i refrigerats, amb més presència de productes locals, de més de cent proveïdors de la demarcació de Girona.

“No només adaptem els centres creant un nou model d’espai amb una nova implantació de les seccions, sinó que s’estableix una nova relació amb el client, amb un contacte més directe, proper i personalitzat amb els nostres especialistes”, diu el director general de GM Food, Lluís Labairu. Cada client també podrà triar com vol relacionar-se amb el seu Gros Mercat, presencialment, a través del web, del centre d’atenció a client o d’un comercial.

La renovació dels centres Gros Mercat s’està implementant a Girona i Palamós, i es farà aviat a Olot. Actualment el grup té 70 centres a l’Estat espanyol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia