Economia

Pèrdues de 15 milions al BBVA fins al setembre

Malgrat que ha millorat els resultats en el tercer trimestre de l’any

El BBVA ha tancat el tercer trimestre de l’any amb unes pèrdues acumulades des del gener de 15 milions d’euros per l’efecte de la pandèmia de coronavirus i el deteriorament del fons de comerç als Estats Units, que té un impacte en els seus comptes de 2.084 milions d’euros, segons va informar l’entitat. Si s’exclou aquest últim fet, l’entitat hauria guanyat des de començament d’any 2.069 milions d’euros, un 43,6% menys que entre gener i setembre del 2019, segons cita l’ACN. De fet, el BBVA comença a compensar també els efectes de la pandèmia, amb un salt intertrimestral del 79,5% en els resultats, assolint uns beneficis de 1.141 milions entre juny i setembre respecte als 636 del segon trimestre o les pèrdues de 1.792 milions del primer, segons el comunicat que va enviar a la premsa.

L’entitat considera que “el tercer trimestre ha resultat millor del que s’esperava quant a activitat i ocupació, però a finals d’any s’espera una desacceleració degut a la segona onada de la pandèmia”. En aquest sentit, segons les estimacions de BBVA Research, el PIB espanyol podria contraure’s un 11,5% el 2020 i créixer un 6% al llarg de l’exercici del 2021.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia