Economia

Ikea obrirà una botiga estand a l’Espai Gironès

També trasllada el punt de recollida de Riudellots de la Selva a Celrà

La companyia no descarta “explorar altres formats” a la demarcació en el futur

Ikea amplia la seva presència a les comarques de Girona amb l’obertura d’una botiga en format estand a l’Espai Gironès. La multinacional sueca ja tenia, fins ara, un punt de recollida a Riudellots de la Selva, que ha decidit traslladar a Celrà per poder disposar d’un espai més ampli. Aquesta operació no exclou, segons van confirmar fonts d’Ikea, la possibilitat d’obrir una gran botiga a la demarcació: “No descartem explorar altres formats en el futur.”

De moment, Ikea ja ha anunciat que instal·larà a l’Espai Gironès un establiment Ikea Disseny, el primer a Catalunya. Es tracta d’un punt de venda en format estand que, segons diu la companyia sueca, ja funciona “amb èxit” en ciutats com ara Sant Sebastià i Gijón. Aquesta obertura, prevista abans que acabi l’any, respon a la voluntat d’Ikea d’estar “més a prop dels seus clients a través de nous formats dirigits a la venda personalitzada.”

L’estand d’Ikea estarà situat a la planta baixa de l’Espai Gironès i tindrà 15 metres quadrats. Oferirà assessorament per a projectes de disseny, a més de la possibilitat de comprar en línia i contractar tots els serveis d’Ikea, com ara la recollida, el transport i el muntatge dels mobles.

A més d’aquesta obertura, Ikea ha anunciat que també trasllada a Celrà, al carrer Tramuntana, el punt de recollida situat fins ara a Riudellots de la Selva. Aquest canvi respon a la necessitat “d’incrementar la capacitat i l’accessibilitat” del punt que dona accés als consumidors de la demarcació.

Segons Ikea, aquests moviments a les comarques de Girona responen a una estratègia de “transformació” que l’actual situació de pandèmia ha accelerat, fins al punt de fer “doblar” les vendes en línia. L’alcalde de Salt, Jordi Viñas, va mostrar la seva satisfacció pel fet que Ikea hagi triat el seu municipi com a “lloc estratègic d’aquesta nova línia de desenvolupament comercial.” Aquesta operació no significa que Ikea perdi l’interès per obrir un gran centre a les comarques de Girona. Des de fa anys tothom està al corrent de la seva voluntat d’instal·lar-s’hi. Una de les zones que més havia sonat per a l’emplaçament d’un centre era el sector sud de Salt.

La multinacional sueca va assegurar ahir a aquest diari que l’objectiu a l’hora d’obrir noves botigues és “estar més a prop dels consumidors a través de noves experiències de compra.” Per aquest motiu, Ikea no “descarta explorar altres formats en el futur” a les comarques gironines.

Decathlon obre un establiment a Blanes

Decathlon va obrir ahir a Blanes una nova botiga. És la quarta de la companyia francesa a les comarques de Girona (les altres tres són a Girona, Figueres i Platja d’Aro) i la que fa 26 a tot Catalunya. L’establiment posa a la venda material de 150 disciplines esportives diferents i tindrà un servei de compra en línia i de recollida a botiga sense necessitat de sortir del cotxe. També disposarà de servei postvenda, taller per a bicicletes, servei d’estampació o màquina encordadora. Decathlon Blanes té 228 places d’aparcament propi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

El Govern autoritza a Circuits de Catalunya a adjudicar la gestió a Fira de Barcelona

BARCELONA
Xina

L’economia xinesa creix un 5,3% en el primer trimestre

barcelona
economia

Tesla acomiadarà 15.000 treballadors, el 10% de la seva plantilla global

barcelona

Stuart anuncia un ERO però diu que mantindrà un “pol tecnològic” a Barcelona

Barcelona
turisme

Les estacions d’esquí de Lleida tanquen una bona temporada

lleida
economia

La Generalitat assegura que s’han resolt més de la meitat dels fons europeus

barcelona
CASSÀ DE LA SELVA

L’Ajuntament reconeixerà el teixit empresarial del municipi

CASSÀ DE LA SELVA
economia

El barril de Brent baixa dels 90 dòlars tot i la tensió a l’Orient Mitjà

barcelona
GIRONA

Gelati Dino preveu obrir sis punts de venda més a curt i mitjà termini

GIRONA