Economia

La cooperativa Suara va créixer un 8,2% el 2019

La cooperativa de serveis d’atenció a les persones va assolir més de 110 milions d’euros en ingressos d’explotació i va contractar 4.974 persones

La cooperativa de serveis d’atenció a les persones Suara va tancar l’exercici del 2019 amb un creixement del 8,2%, tot assolint els 110.394.175 euros en ingressos d’explotació.

Així mateix, va tancar amb 4.974 persones contractades (tot incloent-hi sòcies) i 1.250 persones sòcies. Es va prestar servei a 42.813 persones, a través de 239 projectes. Pel que fa al valor social integrat, que va més enllà de l’impacte econòmic, es va comptabilitzar en 212.952.635 euros.

Els fons propis van créixer un 11,66%, fins arribar a 20.803.307 euros. Més enllà de les xifres, com es remarca a la memòria del 2019, el 2019 va destacar per les passes endavant que s’han donat en matèria de transformació digital i pel treball profund dins de l’ecosistema emprenedor.

Recentment, SuaraLab, el laboratori d’innovació social de Suara Cooperativa, ha llançat llança una convocatòria a startups que vulguin aportar solucions al “Disruptive Homecare Startup Challenge”. Es busquen startups que proposin solucions disruptives per transformar el model assistencial social i sanitari. La cooperativa cerca projectes de base tecnològica que innovin en l’atenció a les persones grans o amb dependències en l’àmbit sociosanitari; que aportin una millora de la gestió i coordinació de dades de l’àmbit sanitari i social; que fomentin l’apoderament de les persones usuàries o que aportin solucions amb models assistencials disruptius per fer front a l’impacte provocat per la COVID19.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia