Economia

‘Regala Girona’, l’ajut al comerç i a la restauració

L’Ajuntament incentiva el consum de Nadal a la ciutat

Un 20% de les botigues depenen del futur immediat

L’Ajuntament de Girona impulsa una campanya de Nadal per promoure el comerç i la restauració local amb el lema Regala Girona. Dona vida al comerç i la restauració de la nostra ciutat per afavorir el consum de productes locals i de proximitat durant les festes nadalenques.

La iniciativa, adreçada a Girona i als municipis veïns, vol donar protagonisme a les botigues i restaurants tenint en compte les dades d’un estudi del consistori. Segons l’anàlisi feta, “la supervivència de més del 20% dels comerços de la ciutat de Girona dependrà d’una bona o mala campanya de Nadal”.

L’alcaldessa, Marta Madrenas (Junts), i la regidora de Promoció Econòmica, Glòria Plana, van presentar ahir el Regala Girona. “No podem fer vida normal, però sí que podem sortir i donar vida al comerç local i a la ciutat.” La campanya inclou un vídeo promocional en què han participat responsables de establiments gironins.

113 espais il·luminats

Ahir a la tarda es van obrir els llums de Nadal en 113 espais, repartits en 22 barris, cosa que el consistori considera que ha de servir, un any més, per dinamitzar el comerç de proximitat. Estaran oberts fins al 6 de gener del 2021.

D’altra banda, la Marxing Band farà el recorregut pels principals carrers de Girona divendres que ve, dia 4 de desembre, aprofitant l’obertura del Mercat de Nadal. Ahir es va decidir ajornar aquesta activitat a causa del mal temps.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia